HomeVastgoed NieuwsVastiva Biedt Onafhankelijk Verdienmodel

Vastiva Biedt Onafhankelijk Verdienmodel

28-01-2024

Vastiva, het innovatieve vastgoedplatform dat ook wel bekendstaat als het "Tinder" voor vastgoed, heeft de vastgoedwereld opgeschud door een volledig onafhankelijk verdienmodel te introduceren.

Vastiva, het innovatieve vastgoedplatform dat ook wel bekendstaat als het "Tinder" voor vastgoed, heeft de vastgoedwereld opgeschud door een volledig onafhankelijk verdienmodel te introduceren. In een sector waar courtage en bemiddelingskosten vaak de norm zijn, onderscheidt Vastiva zich met een transparant en eerlijk benadering van vastgoedinvesteringen.

Het belangrijkste doel van Vastiva is om beleggers te ondersteunen bij het maximaliseren van hun rendement, zonder enige vorm van courtage of bemiddelingskosten. Het platform heeft geen financiële prikkels om specifieke eigendommen of deals te bevoordelen, waardoor beleggers kunnen vertrouwen op een objectieve en eerlijke dienstverlening.

Het unieke verdienmodel van Vastiva is gebaseerd op inkomsten van partners, investeerders en adverteerders die betalen voor lidmaatschap, plaatsing of registratie op het platform. Hierdoor kan Vastiva haar onafhankelijkheid waarborgen zonder afbreuk te doen aan de objectiviteit van de dienstverlening.

Met een uitgebreid netwerk van meer dan 35.000 beleggers, faciliteert Vastiva matchmaking om investeringsmogelijkheden te vinden, variërend van beleggingspanden tot recreatiewoningen en zelfs huizen in het buitenland. Het platform werkt nauw samen met lokale experts en Nederlandstalige ondernemers om beleggers te voorzien van deskundig advies, zodat zij weloverwogen beslissingen kunnen nemen en hun investeringen kunnen optimaliseren.

Vastiva is toegewijd aan het creëren van waarde voor haar gebruikers en het bieden van de best mogelijke kansen op de vastgoedmarkt. Beleggers worden aangemoedigd om zich aan te sluiten als partner of zich in te schrijven als investeerder om de vele unieke beleggingsmogelijkheden te ontdekken die elders niet worden aangeboden. Vastiva staat klaar om beleggers te koppelen aan experts die hen helpen hun maximale rendement te realiseren.

Vastiva's revolutionaire aanpak belooft een nieuw tijdperk voor vastgoedinvesteringen, waar transparantie, onafhankelijkheid en rendement centraal staan.

Deel dit artikel: X