HomeVastgoed NieuwsOpen dagen Vakantiepark Bospark Ede

Open dagen Vakantiepark Bospark Ede

05-03-2024

Bent u al een tijdje aan het overwegen of een eigen vakantiewoning iets voor u is? Wij nodigen u van harte uit voor het Second Home Event op Bospark Ede, georganiseerd door Topparken.

Het vinden van uw eigen vakantiewoning begint niet online of in een beurshal, maar op het vakantiepark zelf. Ervaar de vakantiesfeer, ontdek de omgeving en maak persoonlijk kennis met onze vakantiewoningen en hun ligging.

Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 maart 2024 organiseren wij de derde editie van het Second Home Event op ons vakantiepark Bospark Ede, gelegen midden op de Veluwe. Tijdens deze dagen staan onze adviseurs en financieel/fiscaal specialisten klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te informeren over de mogelijkheden rondom de aankoop van een vakantiewoning bij Topparken.

Daarnaast kunt u tijdens het event kennismaken met onze organisatie, het vakantiepark en de vakantiewoningen. En als kers op de taart, maakt u exclusief tijdens het event kans op mooie prijzen door aan het prijzenrad te draaien, zoals een hottub, surround systeem of Green Egg.

Datum: Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 maart 2024 Locatie: Bospark Ede. Bevestig uw aanwezigheid door u vrijblijvend aan te melden via de website

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op ons Second Home Event op Bospark Ede.

Deel dit artikel: X