HomeVastgoed NieuwsOntdek Vastiva

Ontdek Vastiva

09-04-2024

Ontdek Vastiva.nl: Jouw All-in Platform voor Regelen op Jouw Manier! Waarom moeilijk doen als het via Vastiva.nl makkelijk kan? Jouw regelgemak begint hier.

Bij Vastiva.nl draait alles om jouw gemak en vrijheid. Wil je investeren en zoek je een lucratieve kans in binnen- of buitenland? Of verlang je naar jouw eigen stukje paradijs in de vorm van een recreatiewoning? Geen zorgen, wij hebben het allemaal voor je!

Schrijf je in als slimme investeerder, waarbij jij bepaalt wat je uitgeeft, in welk land en aan welk type vastgoed je de voorkeur geeft. En ja, wil je jouw eigen pareltje van vastgoed of recreatiewoning verkopen? Binnen een paar klikken staat het op ons platform!

Maar dat is nog niet alles. Heb je behoefte aan experts die je door het proces leiden? Wij zijn er voor je! Wij helpen je niet alleen bij het aanvechten van je WOZ-waarde, maar ook bij het aanvragen of oversluiten van allerlei nutsvoorzieningen, van internet tot stadsverwarming. En ja, zelfs die energie slurpende zoektocht naar een geschikte leaseauto nemen we graag van je over.

Ondernemer? Wij zijn jouw rechterhand bij het regelen van financieringen voor zowel je bedrijf als vastgoed. En voor die droom van een eigen woning, zorgen we ook voor je hypotheek. 

Maar wat Vastiva.nl echt onderscheidt, is onze toewijding aan jou. Loop je vast in het proces? Geen zorgen, onze hulplijn staat altijd voor je klaar. App ons op 06-50257006, bel ons op 0342 434 027, of bereik ons via info@vastiva.nl. En ja, de koffie staat niet alleen klaar, maar we hebben ook iets lekkers erbij, want jouw succes is onze brandstof!

Waarom moeilijk doen als het via Vastiva makkelijk kan? Jouw regelgemak begint hier. 

Deel dit artikel: X