HomeVastgoed Nieuws en BlogsOntdek Résidence Lichtenvoorde tijdens de Informatiedagen!

Ontdek Résidence Lichtenvoorde tijdens de Informatiedagen!

12-07-2024

Ben je op zoek naar een luxe vakantiehuis in een rustgevende omgeving? Dan mag je dit niet missen! Op zaterdag 13 en zondag 14 juli openen wij de deuren van Résidence Lichtenvoorde voor onze informatiedagen, en jij bent van harte uitgenodigd.

Ontvang Persoonlijk Advies

Tijdens de informatiedagen staan onze adviseurs klaar om je te voorzien van persoonlijk advies over de aanschaf van een vakantiewoning. Of je nu geïnteresseerd bent in een investering met vast rendement per jaar of een plek zoekt voor eigen gebruik, wij helpen je graag om de juiste keuze te maken.

Nog Enkele Vakantiewoningen te Koop

Résidence Lichtenvoorde is een kleinschalig, luxe vakantiepark met een serene uitstraling, gelegen in het prachtige coulisselandschap van de Achterhoek, Gelderland. De combinatie van uitgestrekte weilanden, bossen en slingerende wegen maakt dit park een ware oase van rust en natuur.

Op het park zijn nog enkele luxe vakantiewoningen beschikbaar, zowel op huurgrond als op koopgrond. Dit biedt jou de mogelijkheid om per direct te genieten van je eigen vakantiewoning.

Exclusieve Acties tijdens de Informatiedagen

Alleen tijdens deze informatiedagen profiteer je van exclusieve acties. Bij aankoop van een Module krijg je een gratis inventarispakket, en bij aankoop van een Notario ontvang je een gratis hottub. Dit is dé kans om extra luxe aan je nieuwe vakantiehuis toe te voegen!

Wat Biedt Résidence Lichtenvoorde?

Résidence Lichtenvoorde biedt tal van faciliteiten voor jong en oud. Denk aan een bowlingbaan, binnen- en buitenzwembad, speeltuinen, visvijvers en een restaurant. Daarnaast is het park gecertificeerd met het Green Key keurmerk goud, wat staat voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

De omgeving leent zich perfect voor lange fiets- en wandeltochten. Ontdek de mooie routes en geniet van alles wat de Achterhoek te bieden heeft.

Plan Je Bezoek

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan langs tijdens onze informatiedagen op zaterdag 13 en zondag 14 juli. Laat je informeren en inspireren tijdens een rondleiding over het park en proef de sfeer en beleving van Résidence Lichtenvoorde.

Je kunt je bezoek plannen door een bezichtiging in te plannen via onze website, maar je bent ook van harte welkom om vrijblijvend langs te komen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je alles te vertellen over de mogelijkheden van een vakantiewoning op ons prachtige park.

Tot Ziens bij Résidence Lichtenvoorde!

Mis deze kans niet om kennis te maken met Résidence Lichtenvoorde en ontdek waarom zoveel mensen kiezen voor een vakantiehuis in de Achterhoek. Plan je bezoek nu en laat je verrassen door de rust, luxe en mogelijkheden van ons vakantiepark. Tot dan!

Deel dit artikel: X