HomeVastgoed Nieuws en BlogsOntdek de Luxe van Dubai: Vakantiewoningen voor de Elite

Ontdek de Luxe van Dubai: Vakantiewoningen voor de Elite

08-07-2024

Dubai blijft een magneet voor de rijken der aarde. Het aantal woningen van 10 miljoen dollar of meer dat te koop staat in dit golfstaatje neemt af, maar de verkoop blijft stabiel. In de eerste zes maanden van dit jaar werden meer dan 190 woningen verkocht met een totale waarde van ruim 3,2 miljard dollar. Vorig jaar waren dat 189 woningen met een totale waarde van 3,3 miljard dollar, volgens een rapport van vastgoedconsultant Knight Frank.

Minder Aanbod, Meer Vraag

Het aanbod van luxe appartementen in Dubai, dat vrijwel volledig uit hoogbouw bestaat, daalde met maar liefst 65,5% vergeleken met een jaar eerder. "Dit is een duidelijk teken dat kopers, kopen om te houden," aldus een onderzoeker in het rapport. Meer dan ooit willen de kopers in Dubai wonen in plaats van hun huizen snel weer met winst te verkopen.

Wonen in een Wereldstad

Dubai is niet alleen een aantrekkelijke plek om te wonen, maar ook een toeristische trekpleister. Vorig jaar bezochten meer dan 17 miljoen toeristen het land, een nieuw record. Na de coronapandemie aarzelde Dubai niet lang om de grenzen weer te openen. Er wordt volop geïnvesteerd in infrastructuur, het belastingklimaat is buitengewoon vriendelijk en de omgangsvormen zijn soepel, net als de procedures voor het verkrijgen van een visum.

Aankoop van Vastgoed in Dubai

Het kopen van een woning in Dubai vereist gedegen kennis van diverse aspecten, van belastingen tot juridische procedures en markttrends. Als buitenlander die vastgoed wil verwerven in Dubai, zijn er enkele cruciale punten om in gedachten te houden. Zorg ervoor dat je goed geïnformeerd bent over de lokale wetgeving en financiële voordelen.

Bekijk ons uitgebreide aanbod van luxe vakantiewoningen op Vastiva en ontdek wat Dubai te bieden heeft.

Klantreactie

Een tevreden klant deelt zijn ervaringen:

"Als ik de kans krijg, verhuis ik ook die kant op. Het is er veiliger en zolang je niets onwettigs doet, laten ze je met rust. De afgelopen jaren zijn ze actief bezig geweest met het aanpakken van topcriminelen. Die zijn opgepakt of vriendelijk verzocht te vertrekken. Dubai is een top land om te wonen met keurige mensen en een heel gunstig belastingklimaat. Ik kan mijn werk als Daytrader daar heel goed beoefenen, alleen het tijdsverschil met de Amerikaanse beurs is een dingetje."

Waarom Kiezen voor Dubai?

Veiligheid en Stabiliteit

Dubai staat bekend om zijn strikte wetshandhaving en lage criminaliteitscijfers, wat het een veilige plek maakt om te wonen en te investeren.

Voordelig Belastingklimaat

Het belastingklimaat in Dubai is buitengewoon gunstig, met weinig tot geen belasting op persoonlijke inkomsten, wat het aantrekkelijk maakt voor investeerders en ondernemers.

Soepele Visumprocedures

Dubai heeft soepele regels voor het verkrijgen van een visum, wat het gemakkelijker maakt voor expats om zich te vestigen en te genieten van de voordelen van het wonen in deze wereldstad.

Mis deze kans niet om een luxe vakantiewoning in Dubai te bemachtigen en deel uit te maken van een van de meest dynamische en kosmopolitische steden ter wereld. Bezoek Vastiva en ontdek de mogelijkheden!

Deel dit artikel: X