HomeVastgoed Nieuws en BlogsInvesteren in recreatief vastgoed met bewezen rendement en waardestijging

Investeren in recreatief vastgoed met bewezen rendement en waardestijging

15-11-2023

Hoe laat u uw geld renderen? Sparen bij de bank levert niet meer het gewenste rendement op en daarom bent u wellicht op zoek naar een andere manier om uw vermogen uit te breiden.

Een manier die (niet voor niets) steeds populairder wordt, is investeren in recreatief vastgoed. Bij Dormio merken we sinds COVID-19 dat de interesse en vraag naar onze vakantiewoningen enorm gestegen is. Bovendien worden verhuurders op de reguliere vastgoedmarkt steeds meer geconfronteerd met regels, waardoor het behalen van rendement of het uitbreiden van uw pensioen minder aantrekkelijk wordt.

Een interessant alternatief is een investering in recreatief vastgoed. Zaken zoals zelfbewoningsplicht, opkoopbescherming en de aanstaande Middenhuurregeling hebben namelijk geen invloed op de verhuur van een vakantiewoning, waardoor deze vastgoedcategorie al een streepje voor heeft. Maar een slimme en renderende investering bestaat uit meer dan alleen het verschil tussen regulier en recreatief vastgoed. Bij Dormio leggen we de nadruk op de kwaliteit van het vastgoed en het hebben van een betrouwbare partner. We zijn misschien niet uniek in alles wat we doen, maar we zijn wel uniek in de manier waarop we alles doen en dat zorgt al meer dan 20 jaar voor tevreden investeerders.

Bij Dormio zijn we een full-service partner. We zijn betrokken vanaf het eerste moment: van de ontwikkeling van onze resorts en de verkoop van de vakantiewoningen tot de verhuur, het beheer en het onderhoud ervan. U profiteert dus van de maandelijks uitgekeerde verhuurinkomsten, zonder dat u daar zelf iets voor hoeft te doen. Zelfs naar het onderhoud van uw vakantiewoning en de faciliteiten op het resort heeft u geen omkijken.

Investeren in recreatief vastgoed is een slimme zet voor de langere termijn. De waarde van vastgoed neemt vrijwel altijd toe, zeker als de woning goed onderhouden wordt. Onze vakantiehuizen zijn van hoge kwaliteit en om die te behouden, werken we met een meerjaren onderhoudsplan. Daardoor behoudt de vakantiewoning de waarde en stijgt deze vaak zelfs door de jaren heen. Daarnaast worden nieuwe projecten duurzaam gebouwd, onder andere gasloos en met zonnepanelen.

Niet alleen heeft investeren in recreatief vastgoed financiële voordelen, maar u bent ook de eigenaar van een fijne vakantiewoning, wat betekent dat u daar zelf ook van kunt genieten! Onze resorts bevinden zich altijd op toeristische toplocaties, met uitgebreide faciliteiten en in een veelzijdige omgeving. Of u nu op zoek bent naar een vakantiewoning voor twintig personen waar u met uw hele familie kunt verblijven, een woning met privé wellness om in te ontspannen, of een woning waar u kunt genieten van een gezellige borrel met hapjes van de barbecue of uit de pizzaoven; er is voor ieder wat wils en dat spreekt niet alleen een grote groep toeristen aan, maar zorgt ook voor een divers aanbod voor onze investeerders.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Dormio organiseert regelmatig open dagen en evenementen waar u kennis kunt maken met ons aanbod en onze werkwijze.

Deel dit artikel: X