HomeVastgoed NieuwsGespecialiseerd financieringskantoor

Gespecialiseerd financieringskantoor

06-10-2023

Vastiva is verheugd zich te presenteren als een gespecialiseerd financieringskantoor voor vastgoed, nauw samenwerkend met Credion en circa 40 verschillende aanbieders van hypotheken.

Onze focus ligt op het verstrekken van financieringsoplossingen voor de verhuur en ontwikkeling van onroerend goed.
Onze nauwe samenwerkingen met families die kapitaal verschaffen stellen ons in staat om uiterst efficiënt te schakelen, waarbij we snel zekerheid bieden bij aankopen, vaak binnen slechts één week.
Wat ons onderscheidt, is onze mogelijkheid om als een van de weinige partijen liquide middelen vrij te maken uit 'stenen', waardoor onze klanten kunnen uitbreiden en groeien. Dit kan voortkomen uit de overwaarde van uw beleggingspand of zelfs vanuit uw eigen woning.
Stelt u zich voor dat u 100.000 euro vrijmaakt; wij kunnen u op basis daarvan een aankoopbudget voorstellen van circa 400.000 euro. Dit geldt zowel voor kleinere als grotere bedragen.
Bent u een ontwikkelaar en heeft u plannen om panden aan te kopen, op te knappen en met winst te verkopen? Vastiva staat paraat om u te ondersteunen met een verbouwingshypotheek. Hiermee kunt u snel schakelen en vaak boetevrij aflossen. Bij een solide casus is financiering tot 90 à 100% mogelijk.
Daarnaast zijn we trots op onze positie als de grootste buy-to-let financier in Nederland. Onze expertise stelt ons in staat om wegen te vinden naar uw doel die u wellicht nog niet heeft overwogen.
We kijken ernaar uit u persoonlijk te ontmoeten op ons kantoor, waar we graag met u in gesprek gaan over de talrijke mogelijkheden die voor u openliggen.

Deel dit artikel: X