HomeVastgoed Nieuws en BlogsBereken nu jouw inkomsten van je aanstaande vakantiewoning.

Bereken nu jouw inkomsten van je aanstaande vakantiewoning.

27-06-2024

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel je zou kunnen verdienen met het verhuren van je vakantiewoning? Met de gloednieuwe Rental Calculator krijg je direct antwoord op deze vraag!

Ontdek de Potentiële Opbrengst van Jouw Vakantiewoning met de Rental Calculator

Heb je je ooit afgevraagd hoeveel je zou kunnen verdienen met het verhuren van je vakantiewoning? Met de gloednieuwe Rental Calculator krijg je direct antwoord op deze vraag!

Voer simpelweg de adresgegevens van je potentiële vakantiewoning in en ontdek meteen de gemiddelde omzet van vergelijkbare woningen in jouw buurt. Dankzij de koppeling met data van alle grote verhuurorganisaties, zoals Airbnb en meer, krijg je een betrouwbaar en actueel inzicht.

Waarom de Rental Calculator gebruiken?

  • Directe Inzichten: Vul het adres in en zie onmiddellijk de geschatte omzet.
  • Betrouwbare Data: Gegevens van gerenommeerde verhuurplatforms zoals Airbnb worden gebruikt, zodat je zeker bent van een nauwkeurige schatting.
  • Wereldwijd Bereikbaar: De tool werkt voor vakantiewoningen over de hele wereld. Of je nu een chalet in de Alpen hebt of een strandhuis in de Caribbean, je krijgt altijd relevante informatie.
  • Vergelijkbaarheid: Zie hoe jouw woning presteert ten opzichte van andere woningen in dezelfde regio.

Hoe werkt het?

  1. Voer het Adres In: Begin met het invullen van de adresgegevens van je vakantiewoning.
  2. Ontvang je Schatting: Binnen enkele seconden toont de calculator de gemiddelde omzet die vergelijkbare woningen genereren.
  3. Maak een Informed Decision: Gebruik de verkregen inzichten om te bepalen of het verhuren van je woning een lucratieve optie is.

Vakantiehuis kopen, bereken eerst je rendement.

Wil je weten wat jouw vakantiewoning kan opleveren? Ga naar de Rental Calculator en voer de adresgegevens in voor een directe omzetcheck!

Wil je nog meer leren over succesvol verhuren? Ga naar de BNB Verhuur Cursus en meld je aan voor de cursus. Leer alles wat je moet weten om je vakantiewoning optimaal te verhuren en je opbrengsten te maximaliseren.

Met de Rental Calculator maak je snel en eenvoudig een inschatting van de verhuuropbrengsten van je vakantiewoning. Probeer het nu en ontdek de mogelijkheden!

Om het rendement van een vakantiewoning handmatig te berekenen, kunt u de volgende formule gebruiken:

Rendement = (Netto jaarinkomsten / Totale investering) x 100

Netto jaarinkomsten kunnen worden berekend door de bruto jaarinkomsten (huurinkomsten) te verminderen met de kosten van de vakantiewoning (inclusief onderhoud, belastingen, verzekeringen, etc.).

De totale investering omvat de aankoopprijs van de vakantiewoning, eventuele renovatiekosten, makelaarskosten, belastingen en andere bijkomende kosten.

Vervolgens vermenigvuldigt u het resultaat met 100 om het rendement als percentage te krijgen.

Bijvoorbeeld, als de netto jaarinkomsten €10.000 zijn en de totale investering €200.000, dan is het rendement:

Rendement = (10.000 / 200.000) x 100 = 5%

Dus, het rendement van de vakantiewoning is 5%.

Deel dit artikel: X