Nederlandse Makelaars in Spanje

Nederlandse makelaars in Spanje staan klaar om u te begeleiden bij het kopen van een huis in Spanje. Als u op zoek bent naar een woning in Zuid-Spanje, dan zijn onze nederlandstalige makelaars in Alicante de juiste keuze voor u. Van huizen te koop aan de Costa Blanca en Costa Cálida tot villa's in Mar Menor en Pilar de la Horadada, wij hebben een breed scala aan onroerend goed om uit te kiezen. Met een betrouwbare makelaar aan uw zijde kunt u genieten van uw nieuwe woning in Spanje, terwijl wij alle zorgen uit handen nemen. Onze tevreden klanten hebben hun dromen waar gemaakt met onze hulp, en in 2022 en 2023 hopen wij nog meer Nederlandstalige klanten te helpen bij het vinden van hun tweede huis in de Spaanse zon.

  • Nederlandstalige Ondersteuning: Begeleiding in het Nederlands bij het kopen van een huis in Spanje, wat de communicatie vergemakkelijkt.
  • Uitgebreid Aanbod: Groot aanbod van woningen aan de Costa Blanca, Costa Cálida en Costa del Sol.
  • Persoonlijke NL Service: Individuele begeleiding gedurende het hele aankoopproces, inclusief juridische en financiële ondersteuning.
  • Bekendheid en Vertrouwen: Makelaars bekend van televisie en beurzen, wat zorgt voor een betrouwbare reputatie.
  • Meer Kennis: Advies bij keuzes zoals kopen in box 3 of zakelijk, met hulp van Nederlandstalige advocaten.
Land:
Regio:
Plaats:
Soort aanbod:
Soort prijs:
Budget:

Volledig aanbod (6073 resultaten gevonden)

Appartement in Gran Alacant, Alicante (Costa Blanca) - Spanje
Appartement in Gran Alacant, Alicante (Costa Blanca) - Spanje
Gran Alacant - Spanje
€ 300.000
Appartement
  |  88m2
  |  2 slaapkamers
Appartement in Santa Pola, Alicante (Costa Blanca) - Spanje
Appartement in Santa Pola, Alicante (Costa Blanca) - Spanje
Santa Pola - Spanje
€ 405.000
Appartement
  |  97m2
  |  3 slaapkamers
Appartement in Alicante, Alicante (Costa Blanca) - Spanje
Appartement in Alicante, Alicante (Costa Blanca) - Spanje
Alicante - Spanje
€ 174.900
Appartement
  |  66m2
  |  1 slaapkamers

Zoeken naar:

Zoeken naar:

Veelgebruikte zoekopdrachten:


Makelaars in de Costa Blanca

Makelaars in de Costa Blanca zijn er om u te helpen uw dromen waar te maken. Als u op zoek bent naar een huis kopen in spanje, dan zijn wij de nederlandstalige makelaar in spanje die u nodig heeft. Met onze jarenlange ervaring begeleiden we onze klanten van begin tot eind in het vastgoed proces. Of u nu een appartement of villa wilt kopen in spanje, wij zijn er om u te helpen. Wij hebben een breed scala aan plaatsen aan de costa blanca en costa cálida te bieden, van malaga tot málaga.

Als u uw second home in spanje te kopen, dan is het fijn om een makelaar aan de costa del blanca te hebben die uw eigen taal spreekt. Wij bieden persoonlijke service en helpen op basis van uw wensen. Op zoek naar een woning? Neem vrijblijvend contact met ons op en laten we uw droomwoning vinden. Daarnaast zijn we altijd aanwezig om u door het bouwproces heen te begeleiden en te zorgen dat alles soepel verloopt.

Makelaars in de Costa del Sol

Makelaars in de Costa del Sol helpen wij onze klanten te begeleiden bij het vinden van hun ideale plek in Spanje. Of u nu op zoek bent naar een villa in Spanje aan de Costa Cálida of Costa Blanca, wij begeleiden u op basis van onze wensen en bieden deskundig advies. Het is wel zo fijn om een gecertificeerd aanspreekpunt te hebben tijdens het gehele proces. Wij laten u graag kennismaken met de Spaanse cultuur en lifestyle. Op de Second Home Beurs en via RTL en Videoland kunt u ons vinden. Neem contact op met onze makelaar Spanje in Guardamar del Segura en wij helpen u graag persoonlijk. Wij helpen onze klanten niet alleen met het vinden van een woning, maar ook met het regelen van verzekeringen en het begeleiden bij nieuwbouwprojecten. Met ons team van projectontwikkelaars zorgen wij ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw Spaanse droom.

Nederlandse makelaars bekend van TV

Nederlandse makelaars bekend van TV hebben veel ervaring en expertise in het helpen van mensen die op zoek zijn naar een huis aan de costa blanca en costa cálida. Als u op zoek bent naar een woning in deze prachtige regio's, kunnen wij u helpen om de perfecte plek te vinden die voldoet aan jouw wensen. We hebben de beste huizen en appartementen in een rijtje gezet, zodat u gemakkelijk de juiste keuze kunt maken.

Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een investeringsmogelijkheid of een permanente verblijfplaats, wij staan klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Met onze ervaring en kennis van de lokale markt, kunnen wij u de beste opties aanbieden die costa blanca te bieden heeft. Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen en wij zullen ervoor zorgen dat uw droomwoning werkelijkheid wordt.

Partner makelaars bij Vastiva

Partner makelaars bij Vastiva zijn gespecialiseerd in het vinden van droomwoningen aan de Costa Cálida en Costa Blanca. Als u op zoek bent naar een woning in deze prachtige regio's van Spanje, kunnen onze experts u helpen. Met hun uitgebreide kennis van de lokale markt en een breed netwerk van contacten kunnen zij u helpen bij het vinden van de perfecte woning die aan al uw wensen voldoet. Of u nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een investeringsmogelijkheid of een permanent verblijf, onze partner makelaars zorgen ervoor dat u de ideale woning kunt vinden.

Wij mogen helpen bij elke stap van het aankoopproces, van het bezichtigen van woningen tot het regelen van de financiering en het afhandelen van alle administratieve zaken. Met Vastiva heeft u een betrouwbare partner aan uw zijde die ervoor zorgt dat het kopen van een woning in Spanje een soepele en plezierige ervaring is. Maak vandaag nog een afspraak en laat ons u helpen bij het vinden van uw droomwoning aan de Costa Cálida of Costa Blanca.

  1. Spaanse DroomCasa: Deze makelaar is gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen aan de Costa Blanca, Costa Cálida en Costa de Almería. Ze bieden persoonlijke begeleiding in het Nederlands en werken samen met erkende notarissen en advocaten​ (Spaanse Droomcasa)​.

  2. Villa Nova Real Estate: Actief in Andalusië en aan de Costa del Sol. Ze bieden een uitgebreid aanbod aan woningen en begeleiden het hele aankoopproces in het Nederlands. Ze zijn ook gespecialiseerd in bankbeslagen en exclusieve nieuwbouwprojecten​ (Villa Nova Spain)​.

  3. Van Dam Estates: Gespecialiseerd in de Costa Blanca en de Costa Cálida. Ze bieden een breed scala aan diensten, inclusief verhuur en onderhoud van vakantiewoningen, en zijn aangesloten bij internationale vastgoedverenigingen​ (VanDamEstates)​.

  4. Spaanse Droomhuizen: Deze makelaar heeft een groot aanbod aan woningen langs diverse costa's in Spanje. Ze bieden een gratis zoekservice en begeleiden je gedurende het gehele aankoopproces in het Nederlands​ (Spaanse Droomhuizen - Huis kopen Spanje)​.

  5. Nelemans Real Estate: Gevestigd in Rojales en biedt een uitgebreid netwerk en lokale expertise. Ze begeleiden klanten van A tot Z bij het kopen van een woning en bieden volledige financiële zekerheid door samenwerking met banken​ (Nelemans Real Estate).

Onze partner makelaars kunnen je in het Nederlands helpen bij het vinden en kopen van je droomhuis in Spanje, met uitgebreide diensten en ondersteuning gedurende het hele proces. Het aanbod Spanje vind je op www.vastiva.nl/spanje