HomeNederlandHuis kopen LimburgMaasbree

Maasbree

Kopen en investeren in Maasbree: 

Maasbree, een schilderachtig dorp gelegen in het hart van Noord-Limburg, Nederland, nodigt u uit om uw ideale thuis te vinden te midden van zijn rustige charme en weelderige groene landschappen. Als uw partner in vastgoedverkenning, biedt Vastiva een uitgebreide selectie van woningen die passen bij uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een gezellig gezinswoning, een knus appartement of een ruime villa, Maasbree heeft alles wat u nodig heeft om uw droomhuis te vinden.

Ontdek Maasbree: Een Thuis voor Elke Levensstijl

Maasbree biedt een breed scala aan woonmogelijkheden, van karakteristieke dorpswoningen tot moderne nieuwbouwwoningen, waardoor er voor elke levensstijl en budget iets te vinden is. Laat Vastiva u helpen bij het vinden van uw perfecte huis in Maasbree, waar u kunt genieten van comfortabel en stijlvol wonen.

Huis Kopen in Maasbree: Uw Droomhuis Realiseren

Het kopen van een huis in Maasbree is een spannende stap, en Vastiva staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces. Met onze expertise en lokale kennis kunnen we u helpen bij het vinden van het huis dat perfect bij u past, zodat u kunt genieten van het leven in dit prachtige deel van Limburg.

Maasbree: Een Gemeenschap om Thuis te Noemen

Maasbree is meer dan alleen een plek om te wonen; het is een levendige gemeenschap waar u zich meteen thuis zult voelen. Met zijn vriendelijke inwoners, lokale voorzieningen en bruisende dorpsleven, biedt Maasbree alles wat u nodig heeft om een gelukkig en vervuld leven te leiden. Laat Vastiva u helpen bij het vinden van uw thuis in Maasbree, waar u kunt genieten van alles wat dit prachtige dorp te bieden heeft.

Aanbod in Maasbree

Lange Heide 9
Lange Heide 9
Maasbree
€ 149.000 excl. BTW
<4 persoons
  |  36m2
  |  2024
Lange Heide 9
Lange Heide 9
Maasbree
€ 267.500 excl. BTW
6 persoons
  |  72m2
  |  2024
Lange Heide 9
Lange Heide 9
Maasbree
€ 455.000 excl. BTW
8 persoons
  |  110m2
  |  2024
Lange Heide 9
Lange Heide 9
Maasbree
€ 370.000 excl. BTW
6 persoons
  |  78m2
  |  2024