HomeNederlandGelderlandWageningen

Wageningen

Wageningen, gelegen in de provincie Gelderland, Nederland, staat bekend om zijn groene omgeving, vooraanstaande universiteit en levendige gemeenschap. Als stad aan de Rijn trekt Wageningen zowel bewoners als bezoekers aan vanwege zijn prachtige natuur, historische bezienswaardigheden en culturele diversiteit.

Op Vastiva presenteren we een gevarieerd aanbod van woningen in Wageningen, variërend van karakteristieke herenhuizen en moderne appartementen tot gezinswoningen en studentenwoningen. Of je nu op zoek bent naar een woning in het bruisende stadscentrum, een huis met uitzicht op het groen, of een appartement dicht bij de universiteit, wij bieden deskundige begeleiding om je te helpen bij het vinden van de perfecte woning die aan jouw wensen voldoet.

Wageningen biedt een breed scala aan voorzieningen, zoals winkels, restaurants, scholen en recreatiemogelijkheden. Het gebied is ideaal voor liefhebbers van buitenactiviteiten, met tal van wandel- en fietspaden langs de rivier de Rijn en in de omliggende bossen.

Met ons uitgebreide netwerk van lokale makelaars met kennis van de Wageningen markt, bieden we gepersonaliseerd advies en ondersteuning gedurende het hele aankoopproces. Of je nu op zoek bent naar een woning voor permanente bewoning, een investering of een studentenverblijf, wij helpen je om de ideale woning te vinden die past bij jouw levensstijl en voorkeuren.

Ontdek de dynamiek en diversiteit van wonen in Wageningen en investeer in jouw droomhuis met Vastiva.

Aanbod in Wageningen

Zoomweg 7-9 - Recreatiepark de Wielerbaan
Zoomweg 7-9 - Recreatiepark de Wielerbaan
Wageningen
€ 126.450 Excl. btw
Recreatiewoning
  |  2023
Zoomweg 7-9 - Recreatiepark de Wielerbaan
Zoomweg 7-9 - Recreatiepark de Wielerbaan
Wageningen
€ 98.176 Excl. btw
Recreatiewoning
  |  2023