HomeNederlandHuis kopen GelderlandPutten

Putten

Putten, gelegen in de provincie Gelderland, Nederland, is een sfeervolle gemeente omgeven door natuurlijke pracht en historische charme. Dit pittoreske dorp, gelegen aan de rand van de Veluwe, trekt zowel bewoners als toeristen aan vanwege zijn rustige omgeving en uitstekende recreatiemogelijkheden.

Op Vastiva presenteren we niet alleen een gevarieerd aanbod van woningen in Putten, maar ook een uitgebreid overzicht van recreatiewoningen in deze regio. Of je nu op zoek bent naar een vakantiewoning voor eigen gebruik of als investeringsobject, wij bieden deskundige begeleiding om je te helpen bij het vinden van de perfecte woning die aan jouw wensen voldoet.

Putten en de omliggende Veluwe bieden een scala aan recreatiemogelijkheden, zoals wandelen, fietsen, paardrijden en watersporten. Daarnaast zijn er tal van attracties en bezienswaardigheden in de buurt, zoals het Nationaal Park De Hoge Veluwe, het Veluwemeer en diverse historische dorpen en kastelen.

Met ons uitgebreide netwerk van lokale makelaars met kennis van de Putten markt en de recreatiewoningen in de omgeving, bieden we gepersonaliseerd advies en ondersteuning gedurende het hele aankoopproces. Of je nu op zoek bent naar een recreatiewoning voor ontspanning of als investering, wij helpen je om de ideale woning te vinden die past bij jouw wensen en budget.

Ontdek de schoonheid en de recreatieve mogelijkheden van wonen in Putten en investeer in jouw ideale vakantiehuis met Vastiva.

Aanbod in Putten

De Veluwse Hoevegaerde
De Veluwse Hoevegaerde
Putten
€ 162.500
Vakantiepark
Krachtighuizerweg 38 - 243
Krachtighuizerweg 38 - 243
Putten
€ 162.500
Recreatiewoning
  |  65m2
  |  2 slaapkamers
Veenhuizerveldweg 16
Veenhuizerveldweg 16
Putten
€ 39.500 k.k.
Woning
  |  38m2
  |  2000
Veenhuizerveldweg 16
Veenhuizerveldweg 16
Putten
€ 39.500
<6 persoons
  |  39m2
  |  2000