HomeNederlandHuis kopen GelderlandElst

Elst

Elst is een levendig dorp gelegen in de gemeente Overbetuwe in de provincie Gelderland, Nederland. Het dorp heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Romeinse tijd, wat blijkt uit archeologische vondsten zoals het Romeinse fort dat ooit in de buurt lag. Tegenwoordig staat Elst bekend om zijn gezellige dorpscentrum, historische gebouwen en bruisende gemeenschap.

Het centrum van Elst biedt een gevarieerd aanbod aan winkels, restaurants en cafés, evenals wekelijkse markten die de lokale producten en ambachten benadrukken. De omgeving van Elst wordt gekenmerkt door groene landschappen, met uitgestrekte landbouwgronden, boomgaarden en de rivier de Linge die door het landschap kronkelt.

Op ons platform vind je een divers aanbod van vastgoedmogelijkheden in Elst en de omliggende gebieden. Of je nu op zoek bent naar een karakteristieke woning in het historische centrum, een moderne nieuwbouwwoning in een buitenwijk, of een landelijk gelegen boerderij, wij kunnen je helpen bij het vinden van jouw ideale woning.

Als je overweegt om jouw woning in Elst te verkopen, bieden we ook de mogelijkheid om deze voor een vaste prijs van € 249,- op ons platform te plaatsen. Met ons uitgebreide netwerk en ervaring in de vastgoedmarkt kunnen we je helpen om jouw woning aan potentiële kopers te presenteren.

Ontdek de mogelijkheden die Elst te bieden heeft op ons platform en vind jouw perfecte woning in dit charmante dorp in Gelderland.

Aanbod in Elst

Rijksstraatweg 211
Rijksstraatweg 211
Elst
€ 435.000 k.k.
Woning
  |  100m2
  |  1957
Franseweg 44A
Franseweg 44A
Elst
€ 900 / per maand
Appartement
  |  119m2
  |  1932