HomeNederlandHuis kopen GelderlandEck en Wiel

Eck en Wiel

Eck en Wiel, een klein dorp gelegen in de gemeente Buren in Gelderland, biedt een schilderachtige omgeving om een huis te kopen en van een rustig leven te genieten. Omringd door groene weilanden en kronkelende rivieren, is dit dorp in de Betuwe een ideale locatie voor wie op zoek is naar een ontspannen levensstijl.

Op ons platform vind je een divers aanbod aan vastgoedmogelijkheden in Eck en Wiel en omgeving, waaronder knusse woningen aan de rivier, charmante boerderijen en zelfs bouwgrond om je droomhuis te realiseren. Of je nu een huis wilt kopen om te genieten van de rust van het platteland of om te investeren in een stukje Betuwse schoonheid, wij kunnen je helpen bij het vinden van jouw ideale woning.

Als verkoper bieden we je ook de mogelijkheid om je woning te verkopen voor een vaste prijs van € 249,- en deze te plaatsen op ons vastgoedplatform. Met ons uitgebreide netwerk en ervaring in de vastgoedmarkt kunnen we je ondersteunen bij het verkopen van je huis in Eck en Wiel.

Ontdek de mogelijkheden die Eck en Wiel te bieden heeft op ons platform en vind jouw ideale huis in dit idyllische dorp in de Betuwe.

Aanbod in Eck en Wiel

Verkocht Boomgaard Welness - 6 pers.
Boomgaard Welness - 6 pers.
Eck en Wiel
Prijs op aanvraag
<6 persoons
  |  63m2
  |  2020