HomeNederlandHuis kopen FrieslandLemmer

Lemmer

Lemmer, gelegen aan het IJsselmeer in de provincie Friesland, is een levendig watersportdorp met een rijke maritieme geschiedenis. Met zijn sfeervolle haven, gezellige terrasjes en prachtige omgeving trekt Lemmer zowel bewoners als toeristen aan.

De woningmarkt in Lemmer is divers en biedt een mix van karakteristieke woningen aan het water, moderne appartementen en gezinswoningen in de buurt van voorzieningen. Verkoop je woning met Vastiva voor slechts € 249,-. Of je nu op zoek bent naar een vakantiewoning, een investeringspand of een permanente woning, Lemmer heeft voor elk wat wils.

Als ervaren makelaar in de regio staat Vastiva klaar om je te helpen bij het verkopen van je woning in Lemmer. Met onze professionele service en lokale kennis zorgen we voor een vlotte en succesvolle verkoop.

Wil je je woning in Lemmer verkopen? Laat dan je contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bij Vastiva streven we ernaar om onze klanten een persoonlijke en stressvrije verkoopervaring te bieden, tegen een betaalbaar tarief.

Ontdek de charme van wonen in Lemmer en laat Vastiva je helpen bij het verkopen van je woning in dit prachtige watersportdorp. Met onze expertise ben je verzekerd van een succesvolle transactie.

Aanbod in Lemmer