HomeNederlandHuis kopen FrieslandJoure

Joure

Joure, een levendige stad in Friesland, trekt jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers en biedt een mix van historie en moderne voorzieningen. Met een bevolking van ongeveer 13.000 mensen biedt Joure een bruisende gemeenschap en een diverse woningmarkt.

De woningmarkt in Joure is actief, met meer dan 300 woningen te koop op elk moment, variërend van € 150.000 tot € 500.000. De gemiddelde verkoopprijs voor een woning in Joure ligt rond de € 250.000.

Als ervaren makelaar in de regio staat Vastiva klaar om je te helpen bij het verkopen van je woning in Joure. Met onze professionele service en lokale kennis zorgen we voor een vlotte en succesvolle verkoop.

Wil je je woning in Joure verkopen? Laat dan je contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bij Vastiva streven we ernaar om onze klanten een persoonlijke en stressvrije verkoopervaring te bieden, tegen een betaalbaar tarief.

Ontdek de charme van wonen in Joure en laat Vastiva je helpen bij het verkopen van je woning in deze bruisende stad. Met onze expertise ben je verzekerd van een succesvolle transactie.

Aanbod in Joure