HomeNederlandFrieslandHollum

Hollum

Hollum, een schilderachtig dorp op het prachtige Waddeneiland Ameland, biedt een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid, maritieme traditie en ontspannen levensstijl. Met zijn uitgestrekte duinen, brede stranden en gezellige straatjes, is Hollum een geliefde bestemming voor bewoners en toeristen.

De woningmarkt in Hollum is divers en biedt een scala aan opties, van charmante cottages tot luxe vakantievilla's. Of je nu op zoek bent naar een tweede huis aan zee, een investeringspand of een permanente woning, Hollum heeft voor elk wat wils.

Als ervaren makelaar in de regio staat Vastiva klaar om je te helpen bij het verkopen van je woning in Hollum. Met onze professionele service en lokale kennis zorgen we voor een vlotte en succesvolle verkoop.

Wil je je woning in Hollum verkopen? Laat dan je contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bij Vastiva streven we ernaar om onze klanten een persoonlijke en stressvrije verkoopervaring te bieden, tegen een betaalbaar tarief.

Ontdek de charme van wonen op Ameland en laat Vastiva je helpen bij het verkopen van je woning in Hollum. Met onze expertise ben je verzekerd van een succesvolle transactie.

Aanbod in Hollum