HomeNederlandHuis kopen FrieslandDrachten

Drachten

Drachten, een bloeiende stad in Friesland, trekt jaarlijks meer dan 1,5 miljoen bezoekers en staat bekend om zijn bruisende sfeer en diverse voorzieningen. Met meer dan 45.000 inwoners biedt Drachten een levendige mix van cultuur, winkels en recreatiemogelijkheden.

De woningmarkt in Drachten is dynamisch, met meer dan 12.000 woningen die variëren van traditionele herenhuizen tot moderne appartementen. Met een gemiddelde verkoopprijs van € 225.000,- en een stijgende vraag naar vastgoed, biedt Drachten een uitstekende kans voor verkopers.

Vastiva, als ervaren makelaar in de regio, staat klaar om je te helpen bij het verkopen van je woning in Drachten. Met ons deskundig advies en een bewezen staat van dienst zorgen we voor een vlotte en succesvolle verkoop.

Wil je je woning in Drachten verkopen? Laat dan je contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bij Vastiva streven we ernaar om onze klanten een persoonlijke en stressvrije verkoopervaring te bieden, tegen een betaalbaar tarief.

Ontdek de mogelijkheden van wonen in Drachten en laat Vastiva je helpen bij het verkopen van je woning in deze dynamische stad. Met onze expertise ben je verzekerd van een succesvolle transactie.

Aanbod in Drachten