HomeNederlandHuis kopen FrieslandDokkum

Dokkum

Dokkum, een historische stad in Friesland, biedt niet alleen een rijke cultuur en prachtige natuur, maar ook een bloeiende toeristische sector. Met meer dan 2 miljoen bezoekers per jaar is Dokkum een populaire bestemming voor zowel toeristen als bewoners.

De woningmarkt in Dokkum is levendig, met meer dan 300 historische panden en moderne nieuwbouwwoningen die te koop staan. Of je nu op zoek bent naar een charmant grachtenpand, een gezinswoning met tuin of een appartement in het historische centrum, Dokkum heeft voor elk wat wils.

Als ervaren makelaar in de regio staat Vastiva klaar om je te helpen bij het verkopen van je woning in Dokkum. Met ons uitgebreide netwerk en kennis van de lokale markt zorgen we voor een vlotte en succesvolle verkoop.

Wil je je woning in Dokkum verkopen? Laat dan je contactgegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Bij Vastiva streven we ernaar om onze klanten een persoonlijke en stressvrije verkoopervaring te bieden, tegen een betaalbaar tarief.

Ontdek de charme van wonen in Dokkum en laat Vastiva je helpen bij het verkopen van je woning in deze bruisende stad. Met onze professionele begeleiding ben je verzekerd van een succesvolle verkoop.

Aanbod in Dokkum

Kloostersingel 9
Kloostersingel 9
Dokkum
€ 289.000 k.k.
Woning
  |  120m2
  |  1900