HomeNederlandHuis kopen DrentheEmmen

Emmen

Emmen, een stad doordrenkt van charme en karakter, is de perfecte bestemming voor wie op zoek is naar een nieuw thuis. Gelegen te midden van weelderige bossen, uitgestrekte heidevelden en schilderachtige dorpen, biedt Emmen een idyllische omgeving voor bewoners van alle leeftijden.

De woningmarkt in Emmen bloeit, met een divers aanbod van gezinswoningen, vakantieverblijven, recreatiewoningen en beleggingspanden. Vastiva, als toonaangevende makelaar in de regio, maakt het verkopen van je woning een moeiteloze en betaalbare ervaring. Voor slechts € 249,- kun je bij ons je woning verkopen, inclusief vakantiewoningen, recreatiewoningen en beleggingspanden. Onze professionele makelaars begeleiden je bij elke stap van het verkoopproces, van prijsbepaling tot administratieve afhandeling.

Laat je contactgegevens achter voor professionele hulp bij de verkoop van je woning. Bij Vastiva streven we ernaar om onze klanten een uitstekende service te bieden en hen te helpen bij het realiseren van hun vastgoeddromen.

Ontdek Emmen - een stad vol mogelijkheden en kansen. Laat Vastiva je helpen bij het vinden van je perfecte woning in deze prachtige stad.

Aanbod in Emmen

Klepel 38
Klepel 38
Emmen
€ 489.000 k.k.
Woning
  |  140m2
  |  2020