HomeMontenegroLustica Bay

Lustica Bay

Ben je klaar om een ​​prachtige levensstijl te omarmen door een huis te kopen in het majestueuze Lustica Bay, Montenegro?

Huis kopen Lustica Bay

Ben je klaar om een prachtige levensstijl te omarmen door een huis te koop in het majestueuze Lustica Bay, Montenegro? Als specialist zijn wij direct betrokken bij luxueuze ontwikkelingen als Porto Montenegro en Lustica Bay, waar je momenteel een tweede huis kunt aankoop. Ontdek de schitterende appartementen en woningen in Montenegro, van Tivat tot Budva, met een rendement en investeren in Montenegro voor verhuur en projecten.

Investeer in Montenegro en profiteer van de vele voordelen, zoals een Montenegrijns paspoort en fiscale voordelen vanaf €186.000, inclusief bijbehorende voordelen. Een huis in Montenegro biedt een fantastische investering met vergelijkbare voordelen als Zwitserland en Monaco, waaronder geredeld vastgoed en koop in Montenegro.

Ben je op zoek naar een woning in Montenegro, bijvoorbeeld een appartement in Kolašin of aan de Baai van Kotor? Laat je informeren over de mogelijkheden en investeren in Montenegro als second home. Bezoek de Second Home Beurs en bekijk de prachtige ontwikkelingen als Swiss Made Home en The Chedi, met restaurants en woningen vanaf 186.000 euro per vierkante meter.

Bij Vastiva hebben we een uitgebreid aanbod aan woningen die perfect aansluiten bij jouw visie van het mediterrane leven.

Montenegro, een parel aan de Adriatische Zee, biedt meer dan alleen adembenemende uitzichten en zonnige stranden. Het is een investeringsparadijs, met prachtige kusten en binnenlanden die een scala aan mogelijkheden bieden. Of je nu droomt van een luxe villa in Porto Montenegro of Lustica Bay, of juist van een eigen ontwikkelingsproject in de rustige binnenlanden, Montenegro heeft voor elk budget en elke wens iets te bieden.

De toeristische sector bloeit, met een constant groeiend aantal bezoekers dat de prachtige kustlijn en historische steden verkent. Montenegro wordt steeds vaker genoemd als een topbestemming voor investeerders en toeristen, met een gemiddelde jaarlijkse groei van 6% in de inkomsten uit toerisme.

Als investeerder profiteer je niet alleen van de groeiende toeristenstroom, maar ook van de stijgende huizenprijzen. De markt trekt aan, met een toename van interesse in onroerend goed langs de kust. Met de recente toetreding tot de NAVO en de voortdurende ontwikkeling van de toeristische infrastructuur, is Montenegro een aantrekkelijke bestemming voor investeerders wereldwijd.

Bij Vastiva begrijpen we de unieke kansen die Montenegro biedt, en we staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van het aankoopproces. Onze ervaren makelaars kennen de lokale markt als geen ander en zullen ervoor zorgen dat je de perfecte woning vindt die voldoet aan al jouw wensen en verwachtingen.

Wacht niet langer om jouw droom van luxe wonen in Montenegro werkelijkheid te laten worden. Neem vandaag nog contact op met Vastiva en laat ons je helpen bij het vinden van jouw eigen stukje paradijs in Lustica Bay.

Ben je klaar om een ​​prachtige levensstijl te omarmen door een huis te kopen in het majestueuze Lustica Bay, Montenegro? Als je op zoek bent naar een tweede huis in een prachtige omgeving, dan is Montenegro een uitstekende keuze. Met zijn adembenemende landschappen en rijke cultuur heeft dit land veel te bieden voor investeerders en huiseigenaren. Met steden als Tivat, Budva en Kolasin in de buurt, is er een overvloed aan vastgoedprojecten om uit te kiezen. Een huis in Montenegro biedt niet alleen de mogelijkheid om te investeren in een groeiende markt, maar kan ook leiden tot het verkrijgen van een Montenegrijns paspoort, wat toegang geeft tot landen als Zwitserland en Monaco.

Als specialist in het investeren in Montenegro, zijn wij direct betrokken bij luxueuze ontwikkelingen als Porto Montenegro en Lustica Bay. Momenteel koop je een huis in Montenegro vanaf 186.000 euro, inclusief bijbehorende fiscale voordelen. Of je nu op zoek bent naar een appartement in Kolasin of een woning in de Bay van Kotor, ons team staat klaar om je te informeren over de vele mogelijkheden die Montenegro te bieden heeft. Met een rendement op investeringen en verhuurmogelijkheden, is een aankoop in Montenegro meer dan alleen een huis, het is een investering in een prachtige levensstijl.

Montenegro heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt op het gebied van vastgoed en toerisme. Met de Second Home Beurs en andere internationale evenementen die hier plaatsvinden, is de interesse in een tweede huis in Montenegro groter dan ooit. Of je nu op zoek bent naar een appartement met uitzicht op zee of een villa met toegang tot exclusieve restaurants en voorzieningen zoals The Chedi, er is voor elk wat wils in dit prachtige land. Het is de perfecte plek om te investeren en te genieten van een luxe levensstijl.

Aanbod in Lustica Bay