vlag Marokko
HomeMarokko

Marokko

Ben je op zoek naar nieuwe investeringskansen die rendement opleveren en tegelijkertijd je horizon verbreden? Met Vastiva Vastgoed Platform kun je investeren in beleggingspanden en vakantiewoningen in Marokko. Of je nu op zoek bent naar huizen te koop in Marrakech met 3 slaapkamers en 2 badkamers, of een riad met 5 slaapkamers, een open haard en een eetkamergemeubileerde huizen met 8 kamers en een oppervlakte van 1000 m² tot duplex appartementen met 650 m², er is voor elk wat wils. Met meer dan 223 huizen te koop in Marokko op Properstar en appartementen te koop in Marokko op Mubawab, vind je zeker een onroerend goed dat aan je wensen voldoet. Van huizen te koop in Marokko met 4 slaapkamers en 4 badkamers tot woningen met 6 slaapkamers en 5 badkamers, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Huis kopen Marokko

Huis kopen Marokko kan een spannende ervaring zijn, vooral als je op zoek bent naar een ruime woning met veel kamers en luxe voorzieningen. Als je op zoek bent naar onroerend goed in Marokko, zijn er vele woningen te koop die aan jouw wensen kunnen voldoen. Een voorbeeld hiervan is een huis op 300 m² met 4 kamers, een eetkamer, en een hammam. Dit huis is volledig gemeubileerd en gelegen op slechts 12 km van Essaouira. Het huis is omgeven door een prachtige tuin met een oppervlakte van 5226m². Het gelijkvloerse huis beschikt over een ruime woonkamer en een Amerikaanse keuken. Daarnaast is er ook een gastenverblijf te koop in Essaouira met 8 slaapkamers, 5 badkamers en een oppervlakte van 600 m². Het gastenverblijf is volledig gemeubileerd en beschikt over een Type grond marmer .

Investeren in het kopen van huis in Marokko?

Huis kopen Marokko kan een spannende investering zijn, vooral als je op zoek bent naar onroerend goed in Essaouira. Met woningen te koop die variëren van 300 m² tot 600 m² en met meer dan 10 kamers, is er voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een woning met 4 kamers en een eetkamer, of een ruim huis met 5 kamers en een hammam, er is vast iets te vinden dat bij je wensen past. Er zijn ook opties voor onroerend goed te koop in Marokko met een oppervlakte van 5226m², ideaal voor wie op zoek is naar een groot stuk grond.

De huizen in Essaouira die te koop worden aangeboden, zijn vaak volledig gemeubileerd, wat het proces van verhuizen en settelen een stuk makkelijker maakt. Met voorzieningen zoals een woonkamer, Amerikaanse keuken en zelfs een gastenverblijf, zijn deze huizen klaar om bewoond te worden. Of je nu op zoek bent naar een kleinere woning op 300 m² of een ruimere woning op 600 m², er is voor elk budget en elke behoefte wel iets te vinden.

Het is ook belangrijk om de locatie in overweging te nemen wanneer je een huis in Marokko wilt kopen. Sommige huizen liggen op slechts 12 km van Essaouira, terwijl andere wat verder weg gelegen zijn. Als je de rust en ruimte wilt opzoeken, is een huis op een oppervlakte van 5226m² ideaal. Met 8 slaapkamers en een prachtige omgeving, is dit een droomhuis voor velen.

Ontdek vandaag nog het aanbod van onroerend goed te koop in Marokko en loop deze geweldige mogelijkheid niet mis. Of je nu op zoek bent naar een klein huis met 4 kamers of een groot landgoed met 8 slaapkamers, er is voor elk wat wils in Essaouira. Neem de tijd om de verschillende opties te bekijken en vind het perfecte huis dat voldoet aan al jouw wensen en behoeften.

Aanbod in Marokko

Investering
Investering
Tangier - Marokko
€ 20.000.000 k.k.
Ontwikkeling
  |  2025