HomeMakelaar Huis Verkopen

Huis Verkopen

Wil je jouw huis verkopen?

Het verkoopproces kan een uitdagende en complexe taak zijn, maar bij Vastiva staan we klaar om je te begeleiden naar een succesvolle transactie. Verkoop van je huis kan nogal wat vragen oproepen, zoals het bepalen van de juiste vraagprijs en het verkoopklaar maken van je woning. Gelukkig kun je bij ons rekenen op de expertise van een ervaren verkoopmakelaar die jou in de buurt helpt met het verkopen van je huis. Samen kijken we naar de beste aanpak om jouw huis te verkopen tegen de beste prijs. Of je nu je huis verkoopklaar wilt maken of de vraagprijs wilt bepalen, wij nemen alle zorgen uit handen zodat jij je kunt focussen op een succesvolle verkoop.

Met onze eerste optie wordt jouw vastgoed online gepresenteerd op gerenommeerde platforms zoals Funda en Pararius, evenals andere relevante kanalen. Hiermee vergroten we de zichtbaarheid van je aanbod en trekken we een breed publiek van potentiële kopers aan.

Als je liever een meer discrete benadering wilt, bieden we een stille verkoop aan voor onze eigen investeerders. Je vastgoed wordt exclusief gedeeld met serieuze investeerders die interesse hebben getoond via onze matchmaking-service, waardoor je een gerichte verkoopbenadering krijgt.

Voor maximale veiligheid en vertrouwelijkheid bieden we ook de mogelijkheid van volledige voorafgaande goedkeuring met een Non-Disclosure Agreement (NDA). Potentiële kopers moeten deze overeenkomst ondertekenen voordat ze toegang krijgen tot gedetailleerde informatie over je vastgoedaanbod, waardoor je controle hebt over wie je informatie ontvangt.

Wil je jouw huis verkopen zonder gedoe en zonder de hoge kosten van een makelaar? Kies dan voor Vastiva en ontdek hoe eenvoudig en betaalbaar het kan zijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat ons je helpen om jouw vastgoeddromen werkelijkheid te maken!

Je huis verkopen en welke keuze moet ik maken?

Dan sta je voor de keuze of je het zelf wilt doen of met een verkoopmakelaar. Het verkopen van je woning is een grote stap waar veel bij komt kijken. Om je huis te verkopen, moet je ervoor zorgen dat het verkoopklaar is. Dit betekent dat je jouw huis aantrekkelijk moet maken voor potentiële kopers. Ook moet je de vraagprijs bepalen en de woning te verkopen via bijvoorbeeld funda. Het energielabel van je huis is ook belangrijk bij de verkoop.

Het kiezen van de juiste makelaar is essentieel bij het verkopen van je huis. Je wilt natuurlijk de beste prijs krijgen voor je woning, dus het is belangrijk om een verkoopmakelaar te kiezen die jou kan ontzorgen en die jou in de buurt goed kent.

De courtage die een makelaar vraagt, kan per makelaar verschillen, dus het is goed om hier goed naar te kijken. Ook moet je ontbindende voorwaarden opstellen en de waarde van je huistaxeren.

Als je weet dat je huis te koop zet, is het handig om een checklist te maken van alles wat je moet regelen. Denk hierbij aan het verkoopklaar maken van je huis, het open huis dat je kunt organiseren en de leveringsakte die nodig is bij de verkoop. Sinds 1 januari zijn er ook nieuwe regels omtrent het verkopen van een woning, dus het is belangrijk om op de hoogte te blijven van deze regelgeving.

Huis Verkopen

Overwegingen bij de Verkoop van je Huis te verkopen

Wil je jouw huis verkopen? Voordat je dit doet, zijn er belangrijke overwegingen die je moet maken. Ontdek of je het zelf wilt doen of met de hulp van een verkoopmakelaar. Hier zijn enkele punten om te overwegen:

Zelf Verkopen versus Met Makelaar

Het verkopen van je woning is een cruciale beslissing. Overweeg of je zelf de verkoop wilt regelen of dat je de expertise van een makelaar wilt inschakelen.

Voorbereiding op de Verkoop

Of je nu zelf verkoopt of met een makelaar, het is belangrijk om je huis voor te bereiden op de verkoop. Denk aan het verkoopklaar maken en het bepalen van een realistische vraagprijs.

Makelaarselectie

Als je kiest voor een makelaar, is het essentieel om goed onderzoek te doen. Ontdek welke makelaar het beste bij jou past en welke de beste prijs kan realiseren voor jouw woning.

Het Verkoopproces met een Makelaar

Als je besluit om je huis te verkopen met de hulp van een makelaar, volgt hier een overzicht van het verkoopproces:

Stap 1: Bepaal de Vraagprijs

Een ervaren makelaar zal de markt analyseren en een realistische vraagprijs voorstellen die past bij jouw huis en de huidige marktomstandigheden.

Stap 2: Zorg voor Maximale Zichtbaarheid

Naast een bord in de tuin, zal jouw makelaar jouw woning presenteren op verschillende online platforms om de maximale exposure te garanderen.

Stap 3: Maak je Woning Verkoopklaar

Je makelaar zal advies geven over hoe je jouw woning aantrekkelijk kunt presenteren aan potentiële kopers, inclusief suggesties voor verbeteringen.

Stap 4: Begeleid Bezichtigingen

Jouw makelaar zal bezichtigingen coördineren, potentiële kopers rondleiden en hun vragen beantwoorden, terwijl ze de sterke punten van jouw huis benadrukken.

Stap 5: Voer de Onderhandelingen

De makelaar zal namens jou onderhandelen over de prijs en voorwaarden, strevend naar de beste deal voor jou als verkoper.

Stap 6: Tekenen van het Koopovereenkomst

Zodra er overeenstemming is bereikt, zal de makelaar helpen bij het opstellen en ondertekenen van het koopcontract.

Stap 7: Overdracht bij de Notaris

De makelaar zal de overdracht bij de notaris regelen, ervoor zorgend dat alle documenten correct worden ingevuld en ondertekend.

Keuzevrijheid bij Vastiva

Bij Vastiva heb je keuzevrijheid in het verkoopproces van je huis. Of je nu zelf wilt verkopen of met behulp van een makelaar, we bieden op maat gemaakte oplossingen om aan jouw behoeften te voldoen. Maak vandaag nog gebruik van onze diensten en bereik een succesvolle verkoop van je woning.

Huis Verkopen Zonder Makelaar? Wij Bieden De Oplossing!

Overweeg je om je huis zelf te verkopen? Bij Vastiva begrijpen we dat je zelf de controle wilt hebben over het verkoopproces. Daarom bieden wij een betaalbare en effectieve oplossing om jouw woning succesvol te verkopen, zonder tussenkomst van een traditionele makelaar.

Hoe Werkt Het?

Bij Vastiva maken we het verkopen van je huis zonder makelaar eenvoudig en betaalbaar. Voor slechts €249,- zetten wij jouw woning te koop, waardoor je aanzienlijk bespaart in vergelijking met traditionele makelaars en andere aanbieders.

Voor Wie Is Dit?

Of je nu een huis, vakantiewoning, recreatiewoning, beleggingspand of zelfs een ontwikkelingsproject zoals een hotel, een perceel of een horecagelegenheid wilt verkopen, Vastiva staat voor je klaar. En het beste? Onze diensten zijn wereldwijd beschikbaar, waardoor je jouw vastgoed op de internationale markt kunt presenteren.

Wat Krijg Je?

Waarom Vastiva?

Bij Vastiva geloven we in transparantie, betaalbaarheid en resultaten. Ons team van experts staat klaar om jou te begeleiden bij elke stap van het verkoopproces, zodat je jouw vastgoeddoelen kunt bereiken zonder de hoge kosten van traditionele makelaars.

Aanbod plaatsen

Recreatiewoningen verkopen

Woning verkopen

Zelf je huis verkopen zonder makelaar

  • Professionele online vermelding van je woning op gerenommeerde platforms.
  • Maximale zichtbaarheid voor potentiële kopers, zowel lokaal als wereldwijd.
  • Besparing op kosten zonder in te leveren op kwaliteit en service.
  • Volledige controle over het verkoopproces, zonder tussenpersonen.