HomeMakelaar, je kan jouw aanbod plaatsen!

Makelaar, je kan jouw aanbod plaatsen!

Ontdek Vastiva: waar jouw rendement samengaat met onze expertise!

Hoe werkt het?
Meld je eenvoudig aan als makelaar/bemiddelaar op onze website via de knop rechtsboven op de homepage.

Vervolgens ontvang je een inlog voor ons platform, waar je zelfstandig je objecten kunt plaatsen. Na goedkeuring staat jouw pand direct online.

Wat zijn de voordelen van het plaatsen van jouw aanbod op Vastiva?

  1. Geregistreerde beleggers: Vastiva heeft maar liefst 35.000 geregistreerde beleggers, wat betekent dat je geen kijkers, maar kopers bereikt. Met onze handige matchmaking-tool zie je direct welke investeerder geïnteresseerd is in jouw aanbod. Bovendien kun je het volledige dossier uploaden in de dataroom.

  2. Breed scala aan objecten: Bij Vastiva heb je de mogelijkheid om alle soorten objecten in Nederland én in het buitenland te plaatsen. Of het nu gaat om woningen, bedrijfspanden of investeringsprojecten, wij bieden een platform voor al jouw vastgoed.

  3. Stille verkoopoptie: Mocht je klant de voorkeur geven aan een stille verkoop zonder online exposure, dan biedt Vastiva de oplossing. We hebben meer dan 300 beleggingspanden en investeringsprojecten afgeschermd op internet, zichtbaar enkel voor investeerders. Daarnaast kunnen we investeerders vragen om eerst een NDA te tekenen voordat ze toegang krijgen tot het object.

  4. Wereldwijd bereik: Niet alleen kun je woningen plaatsen in andere landen, maar je kunt ook objecten van alle soorten en maten in elk gewenst land plaatsen. Geef simpelweg het land, adres en relevante gegevens op.

Vastiva biedt succesvolle leads om jouw objecten te verkopen. Als ondernemer denk je in mogelijkheden en adviseren wij je om vandaag nog te beginnen met het plaatsen van je objecten.

Heb je weinig tijd om je volledige aanbod op het platform van Vastiva te plaatsen?

Geen probleem! We helpen je graag met deze keuze en kunnen jouw aanbod via een XML-feed op ons platform plaatsen. Neem direct contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Wil je extra marketingondersteuning om je object sneller te verkopen?

Bij Vastiva doen we er al alles aan om je object te verkopen, maar we begrijpen dat je mogelijk extra ondersteuning wenst. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen tot een effectieve marketingstrategie te komen.

Bij Vastiva draait alles om het creëren van succesvolle verkoopkansen voor jouw objecten. Sluit je aan bij ons platform en ontdek hoe onze expertise en toegewijde service jou kunnen helpen om jouw vastgoeddoelen te bereiken. Neem vandaag nog de volgende stap met Vastiva!

Verras je klanten met een volmondig "Ja!" op de vraag of je ook recreatiewoningen, bedrijfsonroerendgoed, winkels of beleggingspanden verkoopt. Als woningmakelaar ben je misschien minder bekend met het segment van recreatiewoningen, maar geen zorgen - Vastiva staat klaar om je te helpen en een succesvolle verkoop te realiseren!

Waarom kiezen voor Vastiva?

  1. Expertise in recreatiewoningen: Bij Vastiva begrijpen we de specifieke kenmerken en vereisten van recreatiewoningen. Met onze gespecialiseerde kennis en ervaring kunnen we je begeleiden bij het succesvol verkopen van deze unieke panden.

  2. Een platform voor alle soorten vastgoed: Naast recreatiewoningen, bieden we ook ondersteuning bij de verkoop van bedrijfsonroerendgoed, winkels en beleggingspanden. Bij Vastiva hebben we de expertise en het netwerk om je te helpen bij verschillende vastgoedcategorieën.

  3. Maximaal bereik en succes: Met ons platform zorgen we voor maximale exposure en een succesvolle verkoop van jouw recreatiewoningen. We maken gebruik van geavanceerde marketingtechnieken, uitgebreide netwerken en een persoonlijke aanpak om de juiste kopers te bereiken.

  4. Jouw rendement: Bij Vastiva staat jouw rendement centraal. We streven ernaar om de beste deals te vinden en je te helpen het maximale rendement uit je vastgoedinvesteringen te halen, of het nu gaat om recreatiewoningen of andere vastgoedcategorieën.

Kies voor Vastiva en laat ons je helpen om ook in het segment van recreatiewoningen, bedrijfsonroerendgoed, winkels en beleggingspanden succesvol te zijn. Jouw rendement is onze expertise, en we zijn er om je te ondersteunen bij elke stap van de weg. Sluit je aan bij Vastiva en ontdek hoe we samen een succesvolle verkoop kunnen realiseren!