HomeJuridische-ondersteuning

Juridische-ondersteuning

Bij Vastiva begrijpen we dat het kopen van een beleggingsmogelijkheid, zowel in Nederland als in het buitenland, complexe juridische kwesties met zich mee kan brengen. Daarom staan we klaar om je uitgebreide juridische ondersteuning te bieden, zodat je met vertrouwen in vastgoed kunt investeren.

Hier is een overzicht van de juridische ondersteuning die wij kunnen bieden:

1. Juridisch advies op maat: Onze deskundige juridische adviseurs staan tot je beschikking om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van advies op maat. Of het nu gaat om nationaal of internationaal vastgoed, we hebben de kennis om je te begeleiden.

2. Due diligence-onderzoek: Voordat je een beleggingsmogelijkheid aangaat, is het van cruciaal belang om grondig onderzoek te doen. We helpen je bij het uitvoeren van due diligence-onderzoeken om eventuele verborgen juridische risico's te identificeren.

3. Contractonderhandelingen: Onze ervaren juridische team kan je ondersteunen bij het opstellen en onderhandelen van contracten, inclusief aankoopovereenkomsten, huurovereenkomsten en alle andere juridische documenten die nodig zijn voor je vastgoedinvestering.

4. Compliance en regelgeving: We houden ons voortdurend op de hoogte van de nationale en internationale vastgoedregelgeving en zorgen ervoor dat je investering voldoet aan alle wettelijke vereisten.

5. Belastingadvies: Belastingen zijn vaak een complex aspect van vastgoedinvesteringen. Onze belastingexperts kunnen je adviseren over de fiscale implicaties van je investering en je helpen om fiscale efficiëntie te bereiken.

6. Eigendomsregistratie: Voor investeringen in het buitenland zorgen we voor een soepele en wettelijke eigendomsregistratieprocedure, zodat je volledige eigenaarsrechten kunt garanderen.

7. Geschillenoplossing: Als er tijdens je vastgoedinvestering juridische geschillen ontstaan, staan we je bij in geschillenoplossing en juridische procedures om je belangen te beschermen.

Bij Vastiva is onze missie om je investering soepel en zonder juridische kopzorgen te laten verlopen. We bieden je de nodige juridische expertise en begeleiding, of je nu lokaal of internationaal investeert. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe we je kunnen helpen bij het maximaliseren van je beleggingsmogelijkheden in de vastgoedmarkt.