Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Obligatielening Trio Solar aangeboden door Duurzaam Investeren
3 jaarlooptijd
€ 250min. inleg
9.5% per jaar
Home Investeringsproducten Obligatielening Trio Solar

Obligatielening Trio Solar

Investeer in duurzame horticultuurfaciliteiten met Trio Solar 11 B.V. Hier krijg je de kans om te investeren in een 9,50% senior obligatielening met een looptijd van 3 jaar. De opbrengsten van deze obligatielening worden gebruikt om grond en gebouwen in Tinte te verwerven, met als doel de productiefaciliteit te verduurzamen.

Trio Investment B.V., de vertegenwoordiger van Trio Solar 11, zet zich in voor een positieve milieu-impact met al haar projecten en speelt een belangrijke rol in de Nederlandse energietransitie.

Het project omvat de aankoop van grond, inclusief een bestaande kas, die vervolgens zal worden omgebouwd tot een 'Smart Energy Hub'. Deze innovatieve energiekas, ook bekend als een slimme faciliteit voor tuinbouw (horticultuur), is ontworpen om te opereren met lage energiekosten. Binnen de 'Smart Energy Hub' wordt een geavanceerd energiesysteem ontwikkeld, waarmee duurzame energie efficiënt wordt geproduceerd, opgeslagen, omgezet en gebruikt. De grond met de 'Smart Energy Hub' zal worden verhuurd; de huurcontracten zijn reeds ondertekend.

Rendement van 9,5% op jaarbasis

De totale investering voor deze acquisitie bedraagt €5.600.000, met een getaxeerde waarde van de grond en opstal van €4.625.000.

Nederlandse energietransitie

Kijk voor meer informatie over dit product op: https://www.duurzaaminvesteren.nl/projecten/trio-solar-11-bv

Eigenschappen van Obligatielening Trio Solar

Type rendement Vast rendement
Minimale looptijd 3 jaar
Minimale inleg € 250
Rendement 9.5% per jaar

Interesse of een vraag?

Renske Compagner helpt je graag verder!

Renske Compagner Medewerker Backoffice