Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Investeren in Dubai aangeboden door Buitenland makelaar
12 jaarlooptijd
€ 100.000min. inleg
8.33% per jaar
Home Investeringsproducten Investeren in Dubai

Investeren in Dubai

Investeren in vastgoed Dubai: 100% rendement op investering-garantie bij Hotelkamers op The World Islands Ontdek het indrukwekkende megaproject van $5 miljard, The World Islands, gepland als permanente toeristische bestemming in Dubai Verenigde Arabische Emiraten. Zodra voltooid, zal dit project meer dan 16.000 toeristen per jaar aantrekken naar zijn diverse thematische eilanden, gelegen op slechts 6 km van de kust van Dubai, duidelijk zichtbaar vanuit de ruimte.

Investeren in vastgoed Dubai:

Kopen in Dubai geeft 100% rendement op investering-garantie bij Hotelkamers op The World Islands. Investeren in vastgoed in Dubai is erg interessant voor Nederlanders die kopen in Dubai. 

Ontdek het indrukwekkende megaproject van $5 miljard, The World Islands, gepland als permanente toeristische bestemming in Dubai. Zodra voltooid, zal dit project meer dan 16.000 toeristen per jaar aantrekken naar zijn diverse thematische eilanden, gelegen op slechts 6 km van de kust van Dubai, duidelijk zichtbaar vanuit de ruimte.

Investeren in Hotelkamers Dubai

Het Portofino Hotel, het eerste vijfsterren- en familiehotel in de regio, belichaamt moderne mediterrane architectuur en is een toonbeeld van investeren in vastgoed in Dubai. Met 460 ruime suites, inclusief villa's op het dak met privézwembaden, biedt dit project, gevestigd in Dubai Marina, meer dan alleen accommodatie. Het omvat een privéhaven, Europese cafés, een luxueus spa- en wellnesscentrum en een scala aan entertainmentopties voor kinderen, zoals stranden, een kindersneeuwpark, een theater en vijf zwembaden, waarvan vier buiten en een binnen, inclusief een olympisch zwembad met liveoptredens en synchroonzwemshows.

Geniet van duiken op twee ongerepte stranden bij Palm Jumeirah, ontspan met een zonsondergangsdrankje aan de zwembadbar of neem deel aan fitnesslessen in het volledig uitgeruste watersportcentrum. Verken de jachthaven, omarm de mediterrane levensstijl en geniet samen met uw gezin van culinaire hoogstandjes met een adembenemend uitzicht op Dubai. Neem voor meer redenen om te investeren in Dubai vastgoed contact met ons op 

Investeren Hotel project Dubai

Investeren in dit project biedt niet alleen de mogelijkheid om twee weken per jaar van een verblijf in deze uitstekende faciliteit te genieten, maar ook om het hele jaar door te profiteren van de beschikbare hotelkamers in Dubai. Deze kamers worden beheerd als luxe 5-sterrenfamilieaccommodaties.

Met zes soorten suites, variërend van 75 m² tot 257 m², bieden alle kamers aparte kindergedeeltes, ruime balkons, terrassen en badkamers met ligbaden. De Queen suite kamers bieden de luxe van een 5-sterrenhotel, compleet met directe toegang tot het strand vanaf het terras, een kleedkamer, een kinderspeelplaats en woonruimtes.

Investerders in het Portofino Hotel ontvangen een gegarandeerde huurbetaling van 8,33% per jaar gedurende 12 jaar, wat resulteert in een rendement van 100% op hun investering binnen 12 jaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over dit opwindende project in de Verenigde Arabische Emiraten.

Eigenschappen van Investeren in Dubai

Type rendement Vast rendement
Minimale looptijd 12 jaar
Minimale inleg € 100.000
Rendement 8.33% per jaar
Huurbetaling 8,33% per jaar
Na 12 jaar 100% rendement
Investering-garantie The World Islands

Interesse of een vraag?

Xander helpt je graag verder!

Xander Real Estate Agent