Investeren in Noord Cyprus
HomeInvesteren in Noord Cyprus

Investeren in Noord Cyprus

Investeren in Noord Cyprus kan een zeer lucratieve keuze zijn voor investeerders die op zoek zijn naar een hoog rendement. Met de aantrekkelijke vastgoedmarkt in Noord Cyprus, zoals in Famagusta en Kyrenia, is het kopen van onroerend goed in Noord-Cyprus een populaire optie geworden. Onze partner, vastgoedmakelaars, een vastgoed- en onroerendgoedbedrijf, biedt investeringsmogelijkheden in onroerend goed in Noord-Cyprus aan buitenlandse investeerders. Noord Cyprus biedt een unieke investering mogelijkheid met prachtige stranden en vastgoedprijzen die stijgende zijn.

Waarom investeren in vastgoed in Noord-Cyprus? De vastgoedmarkt in Noord Cyprus biedt een grote verscheidenheid aan mogelijkheden, zoals het kopen van een woning voor een tweede huis, off-plan onroerend goed te kopen, of investeren in vakantiewoningen. Met Cyprus Invest kunnen investeerders deelnemen aan de bloeiende vastgoedmarkt in Noord-Cyprus, waar de investeringsmogelijkheden eindeloos zijn.

Aankopen op Noord-Cyprus

Belasting en regels Noord Cyprus

De vastgoedmarkt op Noord-Cyprus

Noord-Cyprus biedt een unieke investeringsmogelijkheid in onroerend goed vanwege de gestage groei van de vastgoedmarkt in de regio. Met zijn mediterrane klimaat, rijke geschiedenis en ideale bestemming voor zowel vakantiehuizen als permanente huizen, is Noord-Cyprus een aantrekkelijke keuze voor investeerders over de hele wereld. Waarom Noord-Cyprus? Noord-Cyprus biedt belastingvoordelen en fiscale voordelen aan buitenlandse investeerders die ervoor kiezen om een huis in Noord-Cyprus te kopen.

Noord-Cyprus biedt een breed scala van eigendomsrechten en opties voor investeerders die geïnteresseerd zijn in het genereren van huurinkomsten of het verhogen van de waarde van onroerend goed. 

Investeren in Noord-Cyprus: lees de cijfers 

PwC Cyprus rapporteert een sterk herstel van de vastgoedmarkt in Cyprus vanaf 2021, ondanks pandemie-impact en einde van het Cyprus Investment Program.

  • Totale transactiewaarde: €3,8 miljard, 26% hoger dan vorig jaar.
  • Verhandelde eigendommen: 19.100, een stijging van 32%.
  • Sterke groei in Nicosia, Limassol en Larnaca; Limassol leidend met 42% van de transactiewaarde.
  • Herstel in residentiële segment met €2,4 miljard aan transacties voor appartementen en huizen.
  • Buitenlandse aankopen stegen met 24% in 2021.
  • Bouwsector zag materiaalprijzen stijgen met 11%, nieuwe bouwvergunningen namen met 17% toe.

De vastgoedmarkt in Cyprus blijft groeien, vooral door binnenlandse vraag.

Investeren met onze makelaars op Noord-Cyprus

Vastiva makelaars zijn gespecialiseerd in het helpen van investeerders om te investeren in onroerend goed in Noord-Cyprus. Onze ervaren makelaars hebben uitgebreide kennis van de lokale markt en kunnen investeerders begeleiden bij het kopen in Noord-Cyprus. Met Vastiva partners kunt u er zeker van zijn dat het aankoopproces van onroerend goed soepel en transparant zal verlopen.

Wij bieden investeerders in noord-Cyprus een breed scala aan mogelijkheden om te investeren in vastgoed. Noord-Cyprus biedt aantrekkelijke investeringen in onroerend goed vanwege de groeiende w aarde van vastgoed en de moderne voorzieningen die het land te bieden heeft.

Investeren in vastgoed gaat gepaard met bepaalde risico's, maar noord-Cyprus biedt stabiele mogelijkheden voor investeerders ondanks eventuele politieke instabiliteit. Een woning in noord-Cyprus kan een lucratieve investeringsmogelijkheid zijn voor diegenen die op zoek zijn naar groei en rendement op hun aankoop van onroerend goed.

Als u overweegt om in noord-Cyprus te investeren, neem dan contact op met Vastiva partners voor deskundig advies en begeleiding bij uw investeringsbeslissingen in noord-Cyprus. Met onze hulp kunt u met vertrouwen investeren in noord-Cyprus en profiteren van de kansen die het land te bieden heeft.