HomeInvesteer in duurzame oplossingen

Investeer in duurzame oplossingen

Duurzaam investeren

Bij Vastiva geloven we in een toekomst waarin duurzaamheid centraal staat. Daarom werken we nauw samen met DuurzaamInvesteren.nl, een toonaangevend platform voor duurzame investeringen. Samen met een community van 17.000 betrokken investeerders hebben we al meer dan 340 miljoen euro gefinancierd, wat heeft geleid tot de realisatie van 284+ duurzame projecten en bedrijven. Deze initiatieven hebben een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het verminderen van CO2-uitstoot en het tegengaan van klimaatverandering. Dit is een prestatie waar we enorm trots op zijn.

Doe Mee en Versnel de Duurzame Transitie

Als je wilt bijdragen aan een duurzamere wereld en tegelijkertijd een positieve bijdrage wilt leveren aan mens en milieu, is het investeren in duurzame energie en duurzaaminvesteren een goede optie. Door te investeren in obligaties of een obligatielening via het investeringsplatform SDE, krijg je de mogelijkheid om de verduurzaming te versnellen en klimaatverandering tegen te gaan. Daarnaast is het belangrijk om je ecologische voetafdruk te verkleinen door te kiezen voor duurzame mobiliteit en hernieuwbare energiebronnen. Met een esg-gericht duurzaam beleid kun je investeren in beleggingsproducten die rekening houden met esg-factoren en een positieve impact hebben op mens en milieu.

Door je spaarrekening om te zetten naar duurzame investeringsproducten en te kiezen voor converteerbare obligaties, kun je jouw vermogen laten groeien en tegelijkertijd bijdragen aan een betere wereld. Investeerders krijgen de mogelijkheid om werkkapitaal beschikbaar te stellen voor klimaat-vriendelijke projecten en zo een grote financiële impact te maken. Het is belangrijk om je financiële situatie te bekijken en te overwegen hoe je kunt investeren om jouw kijk op de wereld te veranderen en een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving.

Maak een account aan bij Duurzaam investeren: Klik hier 

Voor Investeerders

Klaar om Duurzaam te Investeren?

Doe Mee en Versnel de Duurzame Transitie door te investeren in duurzame energie en verduurzaming. Met obligaties en converteerbare obligatielening op een duurzaaminvesteren investeringsplatform, krijgen investeerders de mogelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en het tegengaan van klimaatverandering. De vraag naar duurzame beleggingsproducten groeit met de dag, aangezien steeds meer mensen en bedrijven streven naar een duurzaam beleid en duurzame mobiliteit.

Het investeren in hernieuwbare energie is niet alleen goed voor mens en milieu, maar ook voor jouw financiële situatie. Door jouw spaargeld om te zetten in duurzame investeringsproducten, kun je een rentevergoeding ontvangen en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzamere wereld. Het werkkapitaal dat hiermee wordt opgehaald, kan worden gebruikt voor duurzame investeringen en het financieren van duurzame projecten die esg-factoren in acht nemen.

Voor Ondernemers

Heb jij een Financieringsvraagstuk?

Bij DuurzaamInvesteren.nl hebben we een duidelijke missie: positieve impact stimuleren door innovatieve ondernemers te verbinden met investeerders die geloven in de kracht van verandering en een betere wereld willen creëren. Ben jij een ondernemer op zoek naar financiering voor jouw duurzame projecten? Wij ondersteunen je graag bij het realiseren van je ambities.

Waarom Financiering Zoeken bij DuurzaamInvesteren.nl?

  • Missiegedreven Ondersteuning: Wij verbinden jou met investeerders die waarde hechten aan duurzaamheid en innovatie.
  • Begeleiding op Maat: Van aanvraag tot financiering, wij staan je bij gedurende het hele traject.
  • Groeimogelijkheden: Ontvang de benodigde financiering om jouw duurzame ideeën werkelijkheid te maken.

Over Ons

Meer dan Financieel Rendement

Wil je meer dan alleen financieel rendement behalen? Bij DuurzaamInvesteren.nl kun je als particulier investeren in ondernemingen en projecten die bijdragen aan een duurzamere wereld. Wij noemen deze investeringsmogelijkheden 'aanbiedingen'. Naast een aantrekkelijk financieel rendement, draag je met jouw investering bij aan het verduurzamen van onze planeet.

Wat biedt duurzaam investeren

Met duurzaam beleggen heb je de mogelijkheid om te investeren in duurzame bedrijven en duurzame energieprojecten. Duurzame beleggingen richten zich op investeren in duurzaamheid en dragen bij aan de energietransitie. Door te beleggen in duurzame producten en groene energie, help je mee aan het verminderen van het gebruik van fossiele brandstoffen. Deze vorm van beleggen kan ook financiële voordelen opleveren.

Je kunt investeren in Nederlandse energieprojecten zoals zonne-energie en windenergie via het platform van Greenchoice. Met crowdfunding en obligatieleningen kunnen beleggers geld inleggen in duurzame bedrijven. Dit biedt ook fiscale voordelen en een alternatief voor het traditioneel sparen van spaargeld.

Doe Mee en Versnel de Duurzame Transitie

Door te investeren in duurzame energie en duurzaaminvesteren. Met het sde investeringsplatform krijgen investeerders de mogelijkheid om met obligatielening en obligaties een positieve bijdrage te leveren aan de verduurzaming van de wereld. Door te kiezen voor beleggingsproducten die zich richten op hernieuwbare energie en duurzame mobiliteit, help je mee om klimaatverandering tegen te gaan en je ecologische voetafdruk te verkleinen. Met een spaarrekening die gericht is op esg-factoren, kun je jouw vermogen op een duurzame manier laten groeien. Daarnaast helpt duurzaam beleid bij het verminderen van de impact op mens en milieu en zorgt het voor een positieve in plaats van een negatieve financiële situatie.

Bij Vastiva en DuurzaamInvesteren.nl zijn we nog lang niet klaar. We willen de transitie naar een duurzame toekomst versnellen. Doe jij ook mee? Investeer vandaag nog en draag bij aan een groenere wereld voor morgen.

Bekijk meerdere projecten op Investeren bij Vastiva