HomeIndonesieHuis kopen BaliKengetan

Kengetan

Kengetan, verscholen in de weelderige landschappen van Bali, biedt een idyllisch toevluchtsoord waar de rust van de natuur samensmelt met traditionele Balinese charme. Overweeg je een woning te kopen in deze serene omgeving? Ontdek de verborgen pracht van Kengetan en de bijzondere levensstijl die hier op je wacht.

Aankoop van een woning in Kengetan: Kengetan presenteert een scala aan woningopties, variërend van moderne villa's tot authentieke Balinese huizen. Laat lokale makelaars je bijstaan bij het aankoopproces, zodat je naadloos kunt integreren in de warme gemeenschap van Kengetan en kunt genieten van het beste wat dit stukje Bali te bieden heeft.

Informatie over Kengetan: Hoewel Kengetan mogelijk niet zo bekend is als andere delen van Bali, schuilt hier juist de aantrekkingskracht. Geniet van rustige dagen temidden van groene rijstvelden, ontdek lokale ambachten en proef de authentieke Balinese keuken in lokale eetgelegenheden. Kengetan belooft een ongerepte ervaring weg van de drukte.

De nabijheid van culturele bezienswaardigheden en de natuurlijke pracht van Kengetan maken het een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een evenwicht tussen sereniteit en de charme van het eiland.

Overweeg een woning te kopen in Kengetan, Bali, en omarm de verborgen schatten van dit paradijselijke gebied. Laat je betoveren door de lokale levensstijl en geniet van een leven doordrenkt met natuurlijke schoonheid en Balinese gastvrijheid. Welkom in Kengetan, waar wonen een onvergetelijke reis kan zijn.

Aanbod in Kengetan

Off-plan 1 slaapkamers ten zuiden van Ubud
Off-plan 1 slaapkamers ten zuiden van Ubud
Kengetan - Indonesie
USD 169.000
Woning
  |  56m2
  |  2024