HomeIndonesieHuis kopen BaliCandidasa

Candidasa

Welkom in Candidasa, een schilderachtige badplaats aan de oostkust van Bali, waar de turquoise zee zich vermengt met de groene heuvels en de traditionele Balinese cultuur bloeit. Denk je eraan een woning te kopen in deze betoverende omgeving? Ontdek de ongekende charme van Candidasa en de unieke levensstijl die deze plek te bieden heeft.

Aankoop van een woning in Candidasa: Candidasa biedt een diversiteit aan vastgoedmogelijkheden, variërend van moderne villa's tot traditionele Balinese huizen. Geniet van woningen met uitzicht op de oceaan, tropische tuinen, en de rust van deze kustplaats. Lokale makelaars staan klaar om je te assisteren bij het aankoopproces, waardoor je naadloos kunt integreren in dit schilderachtige stukje Bali.

Informatie over Candidasa: Candidasa staat bekend om zijn kalme wateren, perfect om te snorkelen en te duiken. Het koraalrif voor de kust herbergt een overvloed aan zeeleven, waardoor het een paradijs is voor liefhebbers van onderwateravonturen. De nabijgelegen Tirta Gangga, met zijn weelderige waterpaleis, voegt een vleugje culturele pracht toe aan de omgeving.

Het dorp zelf ademt de traditionele Balinese sfeer uit, met lokale markten, ambachtelijke winkels en tempels die de rijke cultuur van het eiland weerspiegelen. Candidasa biedt ook gemakkelijke toegang tot historische bezienswaardigheden zoals de oude waterpaleizen van Karangasem en de Besakih-tempel, de grootste tempel op Bali.

Conclusie: Een woning kopen in Candidasa, Bali, opent de deur naar een leven doordrenkt met zowel natuurlijke schoonheid als culturele rijkdom. Of je nu ontspannen dagen aan het strand wilt doorbrengen, wilt duiken in kristalhelder water, of de lokale Balinese levensstijl wilt omarmen, Candidasa biedt een unieke ervaring voor degenen die op zoek zijn naar een evenwicht tussen rust en cultuur. Welkom in jouw oase van rust aan de oostkust van Bali.

Aanbod in Candidasa

2 Slaapkamer appartement
2 Slaapkamer appartement
Candidasa - Indonesie
AUD 185.000
Appartement
  |  160m2
  |  2013