HomeIndonesieBali Amed

Amed

Bali, het eiland der goden, staat bekend om zijn adembenemende stranden, weelderige rijstterrassen en culturele rijkdom. Amed, gelegen aan de oostkust van Bali, is een verborgen juweeltje dat steeds meer de aandacht trekt van huizenkopers die op zoek zijn naar rust, schoonheid en een unieke levensstijl.

Aankoop van een woning in Amed: Het kopen van een woning in Amed biedt niet alleen de mogelijkheid om eigenaar te worden van een stukje paradijs, maar ook om deel uit te maken van een gemeenschap die bekend staat om haar vriendelijkheid en gastvrijheid. Of je nu op zoek bent naar een traditionele Balinese villa, een moderne woning met uitzicht op zee of een gezellig strandhuis, Amed biedt diverse mogelijkheden die aansluiten bij verschillende smaken en behoeften.

De onroerendgoedmarkt in Amed is nog relatief onontdekt in vergelijking met andere delen van Bali, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor investeerders en mensen die op zoek zijn naar een tweede thuis. Het is belangrijk om samen te werken met lokale makelaars en experts die bekend zijn met de marktomstandigheden en regelgeving om een soepele aankoopervaring te garanderen.

Informatie over Amed: Amed staat bekend om zijn rustige en ontspannen sfeer, ver weg van de drukte van de toeristische hotspots op Bali. Het gebied staat vooral bekend om zijn prachtige duiklocaties, zoals het Liberty Wrak, waar duikers kunnen genieten van een spectaculaire onderwaterwereld. De zwarte zandstranden van Amed, omringd door groene heuvels en bergen, creëren een schilderachtig decor voor een idyllisch leven.

Naast duiken biedt Amed ook andere activiteiten, zoals snorkelen, wandelen door rijstvelden, het verkennen van traditionele vissersdorpen en genieten van heerlijke lokale gerechten in gezellige oorlogungs (lokale eetgelegenheden).

Conclusie: Een woning kopen in Amed, Bali, is niet alleen een investering in onroerend goed, maar ook in een levensstijl doordrenkt met natuurlijke schoonheid en culturele authenticiteit. Met zijn serene omgeving en vriendelijke gemeenschap is Amed de perfecte plek voor diegenen die willen ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven en willen genieten van een stukje paradijs op aarde.

Aanbod in Amed

Beachfront hotel
Beachfront hotel
Amed - Indonesie
€ 1.500.000
Hotel / Horeca
  |  1500m2
  |  2010