HomeHypotheekZakelijke Hypotheek

Zakelijke Hypotheek

Ben je een gedreven ondernemer met grootse plannen voor je bedrijf? Vastiva begrijpt de cruciale rol die een veilige bedrijfsruimte speelt in het ongeveer van je visie.

Wat is een Zakelijke Hypotheek?

Een zakelijke hypotheek, ook wel bedrijfshypotheek genoemd, biedt jou als ondernemer de kans om een ​​bedrijfspand te vertrouwen, te bouwen of te verduurzamen. Of het nu gaat om een ​​kantoor, een winkel, een horecagelegenheid, of zelfs een perceel, Vastiva staat klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van je bedrijfsambities.

Voordelen van een Zakelijke Hypotheek bij Vastiva:

  • Flexibele Looptijd: Kies een verzekering van minimaal 5 jaar, maar meestal 10 of 20 jaar, afhankelijk van uw investeringen en investeringsplannen.
  • Eigen inleg: Terwijl sommige geldverstrekkers 100% financiering niet aanbieden, is Vastiva dat investeringsinvestering vereist. Profiteer van onze expertise om de juiste balans tussen eigen inleg en financiering te vinden.
  • Competitieve Rente: Onze rente voor zakelijke hypotheken omvat zowel de basisrente als een risicoopslag. We bekijken uw situatie gezamenlijk om uw een renteaanbod te doen dat uw zakelijke potentieel wordt bereikt.
  • Dubbel verlies: Vastiva begrijpt dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. We bieden aangepaste vermogensopties die bij jouw groeistrategie passen.
  • Transparante kosten: naast de aankoopsom van uw bedrijfspand, helpen we u de mogelijke kosten in kaart te brengen, inclusief belastingen, bouw- en verduurzamingskosten, en wettelijke verplichtingen zoals overdrachtsbelasting en onroerendezaakbelasting.

Zakelijke Hypotheek afsluiten voor jouw bedrijfspand

Wil je een bedrijfspand financieren en overweeg je hiervoor een zakelijke hypotheek af te sluiten? Bij het afsluiten van een zakelijke hypotheek voor een bedrijfspand neem je een lening tegen een bepaalde rente en aflossing. Het bedrijfspand zal dienen als vastgoed, wat je in eigen gebruik wilt nemen of wilt verhuren. De aflossing vindt plaats gedurende de looptijd van de zakelijke hypotheek. Om een zakelijke hypotheek aan te vragen, is het van belang dat je de waarde van het pand kent en jouw jaarcijfers kunt overleggen.

Als je een zakelijke hypotheek nodig hebt voor een bedrijfspand, kom je mogelijk in aanmerking voor een zakelijke lening. Het is verstandig om verschillende aanbieders te vergelijken, zoals Rabobank, ING, ABN AMRO of de zakelijke hypotheek van Mogelijk, om de beste rente voor jouw situatie te ontvangen. Tijdens het proces zul je ook een notaris moeten inschakelen om de zakelijke hypotheek te laten passeren. Veelgestelde vragen over onze zakelijke hypotheek, de looptijd van een zakelijke hypotheek en de mogelijkheid om over te sluiten, helpen je meer te weten te komen over de zakelijke hypotheek.

Zakelijke Hypotheek voor uw Bedrijfspand - Ontvang Gratis Advies van Vastiva

Wil je investeren in een bedrijfspand voor je onderneming?

Financier je investering met een zakelijke hypotheek! Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Ontvang vrijblijvend hypotheekadvies van Vastiva.

Een bedrijfshypotheek regelen doe je niet iedere dag. Daarom staan de partneradviseurs van Vastiva klaar om je te helpen. We bespreken de mogelijkheden voor een hypotheek en helpen je om de beste keuze te maken. Een afspraak met onze adviseur is geheel vrijblijvend.

Waarom kiezen voor een zakelijke hypotheek bij Vastiva?

  • Persoonlijk advies: Op maat gemaakt voor jouw situatie.
  • Transparant proces: Helder en duidelijk, van aanvraag tot afsluiting.
  • Vrijblijvend gesprek: Ontvang advies zonder verplichtingen.

Neem nu contact op en ontdek jouw opties voor een bedrijfshypotheek!