HomeHypotheekHypotheek Beleggingspand

Hypotheek Beleggingspand

Het investeren in vastgoed kan een aantrekkelijke optie zijn voor beleggers die op zoek zijn naar een stabiel rendement. Door een beleggingspand te kopen en te verhuren, kunnen beleggers huurinkomsten genereren en profiteren van de waardestijging van het vastgoed. Om het beleggingspand te financieren, kunnen beleggers ervoor kiezen om een lening af te sluiten bij een bank zoals ING of NIBC vastgoed hypotheek. Deze financiering kan worden gebruikt om de marktwaarde van het beleggingspand te dekken en om de aankoop te financieren.

De hypotheekrente en voorwaarden beleggingspand financiering kunnen variëren, afhankelijk van de aflossingsvrij periode en het eigen inbreng van de belegger. Het is belangrijk om goed onderzoek te doen voordat u een beleggingspand koopt en een hypotheek afsluit. Het verhuren van een beleggingspand in verhuurde staat kan een strategie zijn om de huurinkomsten te maximaliseren en te zorgen voor een stabiel rendement op investeringen in vastgoed.

Hypotheek Beleggingspanden met een bank

Financieren van een beleggingspand kan een slimme zet zijn als je wilt investeren in vastgoed. Of je nu een beleggingspand wilt kopen als bedrijfspand, winkelpand of een ander soort vastgoed, het is belangrijk om de juiste financiering te regelen. Bij NIBC Bank kunnen wij je helpen met het financieren van een beleggingspand via een beleggingshypotheek. Met deze vorm van financiering kun je de aankoop van een beleggingspand financieren zonder al je eigen geld te hoeven inleggen.

De hoogte van de hypotheek die je kunt afsluiten hangt onder andere af van de waarde van het beleggingspand. Ook wordt er gekeken naar de marktwaarde in verhuurde staat, aangezien veel beleggingspanden worden gebruikt voor verhuur. Het is belangrijk om te weten dat niet alle geldverstrekkers bereid zijn om vastgoed te financieren en daarom is het verstandig om vrijblijvend advies in te winnen bij een expert op dit gebied.

Hypotheek Beleggingspand met een familiefonds

Hypotheek Beleggingspand met een familiefonds kan een aantrekkelijke manier zijn om te investeren in vastgoed. Als u een beleggingspand wilt kopen en financiering nodig heeft, kunnen wij u helpen met het financieren van een beleggingspand via een verhuurhypotheek. U heeft vaak een deel van de koopsom aan eigen geld nodig om een hypotheek af te sluiten, maar wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden om uw eigen vermogen efficiënt in te zetten. Of u nu een lineaire- of annuïtaire hypotheek wilt aflossen, wij kunnen u begeleiden bij het financieren van vastgoed.

De rente en voorwaarden voor het financieren van een beleggingspand verschillen per geldverstrekker, maar wij zullen u begeleiden bij het aanvragen van financiering. Als u overweegt te investeren in een beleggingspand en een hypotheek wilt afsluiten, neem dan contact met ons op voor advies op maat. Of het nu gaat om herfinanciering van een bestaand beleggingspand of het financieren van zakelijk vastgoed, wij zijn er om u te helpen.

Hypotheek Beleggingspand financieren met Crowdfunding

Wilt u een beleggingspand kopen, maar heeft u niet genoeg spaargeld om dit te financieren? Dan kan crowdfunding een interessante optie zijn. Bij financiering van een beleggingspand via crowdfunding wordt het benodigde bedrag bij elkaar gebracht door meerdere investeerders. Steeds meer particulieren kiezen ervoor om op deze manier vastgoed te financieren, omdat het een goede investering kan zijn.

Als u vastgoedhypotheek nodig heeft om uw beleggingspand financieren via crowdfunding, kunnen wij u daarbij helpen. Bij ons kunt u zakelijk vastgoed te financieren en kijken wij naar uw financiële situatie om te bepalen welke hypotheekvorm het beste bij u past.

Met crowdfunding kunt u volledig financieren of een percentage van de marktwaarde lenen. Ook is het mogelijk om boetevrij en aflossingsvrij mag financieren. Bij ons kunt u verhuurd vastgoed financieren tegen gunstige financieringsvoorwaarden tot maximaal 80% van de marktwaarde.

Heeft u interesse in het financieren van een beleggingspand via crowdfunding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de financieringsaanvraag. Wij staan u allen tijde graag te woord en helpen u graag bij het realiseren van uw plannen om een huis kopen als investering.

Vastiva heeft de oplossing voor de financiering

Wij werken met verschillende partijen en hebben maatwerk om u te helpen bij het kopen van een woning. Met onze hulp kunt u een hypotheek krijgen van maximaal 80% van de marktwaarde van het pand, terwijl andere partijen tevens een bedrijfspand of winkelpand kunnen financieren.

Als het gaat om een lineaire- of aflossingsvrij deel is het mogelijk om een hoog percentage van de marktwaarde aflossingsvrij te financieren. Dit is iets waar u rekening mee moet houden bij het regelen van de financiering met uw reguliere bank. Neem contact met ons op via onze website als u meer informatie wilt over hoe u het rendement uit uw spaargeld kunt halen om uw nieuwe woning te kopen.

Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat u het pand kunt financieren, zelfs als het op papier minder waard is of een laag energielabel heeft. Neem vandaag nog contact met ons op. Een taxatierapport is minimaal 30 dagen geldig en u moet rekening mee houden dat u misschien eigen middelen moet inbrengen voor de financiering.