Huurwoningen

Ben je op zoek naar de perfecte huurwoning in Nederland? Ontdek jouw ideale thuis bij Vastiva! Of je nu op zoek bent naar een knus appartement in het bruisende hart van Amsterdam, een comfortabele eengezinswoning in Rotterdam, of een riante villa aan de rand van Utrecht, bij Vastiva ben je aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan huurwoningen door heel Nederland, speciaal voor jou geselecteerd.

Land:
Regio:
Plaats:
Soort aanbod:
Soort prijs:
Budget:

Volledig aanbod (43 resultaten gevonden)

Breeuwer 48
Breeuwer 48
Hoorn
€ 1.650 / per maand
Woning
  |  131m2
  |  1974
Noorderdwarsstraat
Noorderdwarsstraat
Amsterdam
€ 3.000 / per maand
Appartement
  |  75m2
  |  1941
Keizersgracht
Keizersgracht
Amsterdam
€ 2.495 / per maand
Appartement
  |  55m2
  |  2 kamers
Werfweg 1-14
Werfweg 1-14
Lelystad
€ 1.350 / per maand
Woning
  |  2024
Werfweg 1-11
Werfweg 1-11
Lelystad
€ 1.250 / per maand
Woning
  |  2024
Jan van Zutphenstraat
Jan van Zutphenstraat
Amsterdam
€ 2.950 / per maand
Appartement
  |  112m2
  |  2007
Jan Van Eyckstraat
Jan Van Eyckstraat
Almere
€ 2.245 / per maand
Woning
  |  131m2
  |  1999
Mr. F.J. Haarmanweg 53-9
Mr. F.J. Haarmanweg 53-9
Terneuzen
€ 250 / per maand
Woning
  |  1980
Axelsestraat 18-A
Axelsestraat 18-A
Terneuzen
€ 2.224 / per maand
Woning
  |  1935
Industrieweg 30-a
Industrieweg 30-a
Terneuzen
€ 2.150 vaste prijs
Woning
  |  1970
Nijverheidsweg 6
Nijverheidsweg 6
Eede
€ 2.130 / per maand
Woning
  |  2000
Nachtwachtlaan
Nachtwachtlaan
Amsterdam
€ 250 / per maand
Garagebox

Zoeken naar:

Zoeken naar:

Veelgebruikte zoekopdrachten:


Vastiva is jouw partner voor huurwoningen in Nederland. Met een aanbod huurwoningen dat snel wisselt en complete informatie over elk woningaanbod, helpen ze iedereen bij het vinden van hun geschikte droomhuis. Als je een woning zoekt, kun je via Vastiva gratis alle huuraanbod bekijken en reageren. Er wordt geloot om voorrang te geven aan woningzoekenden die passend toegewezen willen worden. Daarnaast mag iedereen reageren op de kleine selectie van woningen die beschikbaar zijn in de vrije sector.

Vastiva zorgt ervoor dat alle woningzoekenden alleen de woningen te zien waarop ze aanmerking kunnen komen, wanneer ze voldoen aan de voorwaarden. Met het meest recente woningaanbod en start-ups, blijf je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Vastiva is meer dan alleen een makelaar; ze helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe thuis.

Vind jouw droomhuis bij Vastiva: Jouw partner voor huurwoningen in Nederland

Waarom kiezen voor Vastiva?

Breed en divers aanbod Bij Vastiva vind je huurwoningen in alle soorten en maten, van particuliere huurhuizen tot aan appartementencomplexen en vrijstaande woningen. Met dagelijks bijgewerkte lijsten ben je altijd verzekerd van de nieuwste en beste opties, zonder dat je zelf talloze websites hoeft af te speuren.

Gebruiksvriendelijke zoekfilters Met onze uitgebreide zoekfilters kun je jouw zoektocht eenvoudig personaliseren. Stel in op basis van locatie, budget, oppervlakte en het aantal kamers, zodat je alleen die woningen ziet die perfect bij jou passen.

Direct contact met verhuurders Bij Vastiva fungeert ons platform als een innovatieve zoekmachine speciaal ontwikkeld voor de huurmarkt. Hierdoor kun je zonder tussenkomst direct reageren op woningen die jou aanspreken.

Inschrijven voor huurwoningen bij Vastiva

Schrijf je eenvoudig in op onze website en stel een zoekprofiel in. Zo ontvang je automatisch updates per e-mail zodra er nieuwe woningen beschikbaar zijn die aan jouw criteria voldoen. Hierdoor mis je nooit een kans op jouw droomhuis!

Waarom huren in Nederland?

Kwaliteit van leven Nederland biedt een hoge kwaliteit van leven, uitstekende onderwijsinstellingen en een bloeiende economie. De charmante steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht bieden een mix van cultuur, geschiedenis en moderne voorzieningen.

Uitstekende locaties Of je nu de voorkeur geeft aan de bruisende Randstad, de rust van het Groene Hart, of de uitgestrekte kustlijn, Nederland heeft voor elk wat wils. Het goed ontwikkelde openbaar vervoer en de fietsvriendelijke infrastructuur maken het eenvoudig om je overal te verplaatsen.

Cultuur en recreatie Nederland staat bekend om zijn open en tolerante cultuur, met een rijk aanbod aan festivals, musea en evenementen. Of je nu van kunst, muziek, sport of gewoon gezellige terrasjes houdt, er is altijd iets te beleven.

Veelgestelde vragen over huurwoningen in Nederland

  • Kan ik per direct een woning huren in Nederland? Ja, bij Vastiva zijn er diverse huurwoningen beschikbaar voor directe huur. Bekijk ons actuele aanbod voor meer informatie.

  • Hoe vind ik een goedkope huurwoning in Nederland? Gebruik onze zoekfilters om woningen te vinden die binnen jouw budget passen. Schrijf je in voor e-mailupdates om direct op de hoogte te worden gebracht van nieuwe, betaalbare opties.

  • Zijn er gemeubileerde huurwoningen in Nederland? Ja, Vastiva biedt een aantal gemeubileerde huurwoningen aan. Je kunt specifiek zoeken naar gemeubileerde opties via onze zoekfilters.

  • Zijn er particuliere huurhuizen in Nederland beschikbaar? Absoluut! Bij Vastiva vind je een breed scala aan particuliere huurhuizen door het hele land.

Klaar om jouw ideale huurwoning te vinden?

Begin vandaag nog met jouw zoektocht bij Vastiva en ontdek waarom zoveel mensen ons vertrouwen als hun gids in de Nederlandse huurmarkt. Met onze gebruiksvriendelijke website, een uitgebreid aanbod aan huurwoningen, en nuttige informatie en tips, maken wij jouw zoektocht naar de perfecte huurwoning eenvoudig en aangenaam.

Wacht niet langer en duik in het ruime aanbod aan huurwoningen die Nederland te bieden heeft. 

Huren in 2024 is het nog mogelijk?

Als we het actuele nieuws lezen, lijkt het erop dat het steeds moeilijker wordt om een woning te huren via advertenties. De wet schrijft voor dat huurders moeten voldoen aan een inkomen van minimaal € 47.699 per jaar om te mogen reageren op alle woningen. Hierdoor sluiten steeds meer mensen uit de lagere inkomensgroepen zich uit van de huurmarkt.

De start van deze maatregel heeft geleid tot kritiek, omdat het aantal huurders dat in aanmerking komt om te reageren op een woning sterk is afgenomen. Er is nu een overzicht beschikbaar van de miljoen huishoudens die nog mag reageren, wat voor veel frustratie zorgt bij de mensen die genegeerd worden.

Vastiva kan je helpen met je huurwoning

Vastiva kan je helpen met je huurwoning door het aanbieden van een actueel en ruim aanbod van huurwoningen. Met Vastiva kun je eenvoudig een woning huren via hun platform en heb je de mogelijkheid om op alle woningen te reageren vanwege het brede scala aan opties dat zij aanbieden. Of je nu op zoek bent naar een appartement, studio of huis, bij Vastiva vind je gegarandeerd de woning die aan jouw wensen voldoet. Dankzij het gebruiksvriendelijke platform van Vastiva kun je in één oogopslag zien welke woningen beschikbaar zijn en direct reageren om jouw kans op het vinden van een geschikte huurwoning te vergroten.