HomeHuis verhuren

Bij Vastiva begrijpen we dat het vinden van betrouwbare huurders van essentieel belang is. Daarom bieden we een gebruiksvriendelijk platform waarop je eenvoudig jouw woning kunt plaatsen en beheren. 

 

Met slechts een paar klikken kunnen potentiële huurders alle details van jouw woning bekijken, inclusief foto's, beschrijvingen, voorzieningen en huurvoorwaarden.

Daarnaast maken we gebruik van de kracht van populaire verhuurwebsites zoals Funda en Pararius om jouw woning aan een breed publiek te presenteren. Deze platforms zijn bekend bij huurders en bieden een gerichte zoekfunctionaliteit, waardoor de kans op het vinden van geschikte huurders wordt vergroot.

Maar daar stopt het niet. We begrijpen ook het belang van social media in het moderne verhuurproces. Daarom maken we gebruik van sociale mediakanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en meer om jouw woning te promoten. Met gerichte advertenties en berichten bereiken we specifieke doelgroepen die geïnteresseerd zijn in het huren van een woning zoals die van jou.

Ons doel is om jouw verhuurervaring zo probleemloos mogelijk te maken. Daarom bieden we ondersteuning bij het screenen van potentiële huurders, het opstellen van huurovereenkomsten en het afhandelen van de administratieve taken. We zorgen ervoor dat alles correct en in overeenstemming met de wetgeving wordt uitgevoerd.

Dus, als je jouw huis wilt verhuren, kies dan voor Vastiva en maak gebruik van ons platform en ons uitgebreide netwerk van verhuurwebsites en social media. Bereik een breed publiek, trek de juiste huurders aan en geniet van een soepele verhuurervaring. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Vastiva jou kan helpen bij het verhuren van jouw woning."
Maak jouw vastgoeddromen werkelijkheid met Vastiva. Aankopen, verkopen, verhuren of financieren - wij staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact op en laat je begeleiden naar succes.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Adviseur spreken