HomeFun da

Fun da

Wat is het verschil met Funda

Ontdek Vastiva - Jouw Toegang tot een Wereld van Vastgoedkansen

In de wereld van vastgoedplatforms zijn Funda en Vastiva twee vooraanstaande namen. Hoewel beide platforms ruimte bieden om vastgoed te ontdekken, zijn er aanzienlijke verschillen die Vastiva een unieke bestemming maken voor wie op zoek is naar internationale vastgoedmogelijkheden.

Focus op marktsegmentatie:

Fun da: Als gevestigde naam in Nederland concentreert Fun da zich op de Nederlandse vastgoedmarkt en biedt het een breed scala aan vastgoedcategorieën, waaronder koopwoningen, huurwoningen en bedrijfsmatig vastgoed. Vastiva: In tegenstelling tot Fun da, reikt Vastiva verder dan nationale grenzen en opereert het op de internationale vastgoedmarkt. Het platform is specifiek ontworpen voor zelfstandige makelaars, beleggingsgerelateerde bedrijven, projectontwikkelaars en vakantieparken die woningen aanbieden. Vastiva richt zich vooral op zakelijke gebruikers en investeerders, en biedt een krachtige match-making tool om kopers en verkopers met elkaar te verbinden.

Doelgroep:

Funda: Funda is de voorkeurskeuze voor particuliere huizenzoekers, potentiële huurders en verkopers op de Nederlandse vastgoedmarkt. Vastiva: Vastiva richt zich op zakelijke gebruikers, met een sterke focus op zelfstandige makelaars en professionals in de vastgoed- en beleggingssector. Het platform voorziet ook in een aanzienlijk aanbod van recreatieve en vakantiewoningen, waarbij partners in meer dan 20 landen actief zijn.

Aanbod en diensten:

Fun da: Fun da biedt uitgebreide woninglijsten en diverse vastgoeddiensten, waaronder zoekmogelijkheden voor kopers, huurders en verkopers. Vastiva: Het onderscheidende aspect van Vastiva ligt in de specifieke ondersteuning en diensten die het biedt aan zelfstandige makelaars en beleggingsgerelateerde bedrijven. Partners presenteren hun actuele aanbod van beleggingsmogelijkheden, investeringspanden, vakantieparken en recreatiewoningen.

Wat Vastiva echt uniek maakt:

Naast de eerder genoemde verschillen biedt Vastiva een reeks unieke voordelen die het tot een toonaangevende keuze maken:

  • Toegang tot off-market mogelijkheden voor exclusieve vastgoedkansen.
  • Een krachtige match-making tool die kopers en verkopers naadloos verbindt.
  • De mogelijkheid om belangrijke documenten veilig te downloaden via een beveiligde dataroom bij elk aanbod.
  • Een divers aanbod van vastgoedkansen, met de nadruk op commercieel vastgoed, beleggingspanden, investeringsfondsen en andere internationale beleggingsmogelijkheden.

Als je de wereld van vastgoed wilt verkennen, biedt Vastiva een schatkist vol mogelijkheden. Of je nu een investeerder bent die wereldwijd kansen zoekt, een zelfstandige makelaar die het maximale uit zijn zakelijke netwerk wil halen, of een vastgoedprofessional op zoek naar de ideale match, Vastiva staat voor je klaar. Ontdek de mogelijkheden met Vastiva!

Kies Vastiva en wordt partner, stap binnen in een wereld van grenzeloze vastgoedkansen. Jouw succes wacht op jou."