HomeFranchise

Franchise

Vastiva is een platform dat beleggingsmogelijkheden biedt, zowel nationaal als internationaal, en fungeert als het "Tinder" voor vastgoed, waar beleggers en verkopers samenkomen. Vastiva staat voor Vastgoed, Investeren, Vermogen en Advies (VIVA). Ons doel is beleggers te ondersteunen bij het maximaliseren van hun rendement door samen te werken met 'franchisenemers' maar kiezen wij voor wij het begrip partners die hun expertise en aanbod presenteren. Partners sluit beter aan dan een dure franchise formule.

Met meer dan 35.000 beleggers in ons netwerk, faciliteren we match-making om hen te helpen bij het vinden van investeringsmogelijkheden, zoals beleggingspanden, recreatiewoningen, of huizen in het buitenland. Onze partners beschikken over lokale kennis en werken nauw samen met Nederlandstalige ondernemers om onze beleggers te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Franchisenemer worden als partner

Welkom in de bruisende wereld van Vastiva, waar jouw succes ons succes is! Word een trotse partner van Vastiva en profiteer van onze expertise.

Bij Vastiva geloven we sterk in de kracht van samenwerking. Ons uitgebreide netwerk van partners vormt de ruggengraat van ons succes, en we staan te popelen om jou te verwelkomen in onze groeiende gemeenschap. Geen kijkers maar kopers!

Waarom zou je partner worden met Vastiva?

  1. Toegang tot een uitgebreid netwerk van meer dan 35.000 geregistreerde investeerders, wat leidt tot aanzienlijke verkoopkansen.
  2. Je eigen professionele webpagina om je bedrijf te presenteren.
  3. De mogelijkheid om een onbeperkt aantal objecten en aanbiedingen te plaatsen, voor een volledige marktdekking.
  4. Vereenvoudigde plaatsing met XML-integratie voor een efficiënter proces.
  5. Verbeterde zichtbaarheid bij potentiële investeerders en belanghebbenden.
  6. Profiteer van onze expertise en uitgebreide middelen om een concurrentievoordeel in de sector te behalen.
  7. Investeerders hebben een match-making tool ingevuld met budget, locatievoorkeuren en vastgoedtype, waardoor jouw aanbiedingen aansluiten op hun interesses.
  8. Leg direct contact met potentiële kopers, wat effectieve onderhandelingen en transactieafsluiting mogelijk maakt.
  9. Mogelijkheid om objecten als discrete verkopen (off-market) of onder een Non-disclosure agreement (NDA) te vermelden, met behoud van flexibiliteit en vertrouwelijkheid.
  10. Profiteer van Facebook, Instagram en LinkedIn, inclusief deelname in onze maandelijkse nieuwsbrieven, wat je zichtbaarheid vergroot en automatische opname van woningen in e-mailcampagnes mogelijk maakt om een breder publiek te bereiken.

Dit alles voor slechts € 79,- per maand (excl. BTW). Kijk voor meer informatie ook op ons verdienmodel.

We zullen je ook integreren in onze social media op Facebook, Instagram en LinkedIn, en je zult ook verschijnen in onze maandelijkse nieuwsbrieven.

Onze huidige partners zijn al geweldig, maar we verwelkomen altijd meer briljante bedrijven!

Ben je klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen? Aarzel niet langer!

Meld je aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken en je aan te sluiten bij het Vastiva-team.

Samen kunnen we groeien, bloeien en onze successen vieren!