HomeFinancieren

Financieren

Bij Vastiva omarmen we het principe van 'Financieren met Expertise'. Onze partners staan centraal als ervaren specialisten op het gebied van vastgoedfinanciering. Ons doel is om onze klanten te begeleiden naar succesvolle investeringen door gebruik te maken van de diepgaande kennis en ervaring van onze partners in financiële zaken.

Samen streven we ernaar om uw investeringen solide en doordacht te financieren, waardoor uw vastgoedportfolio duurzaam kan groeien."

"Revitaliseer - Is vastgoedfinanciering nog haalbaar in de huidige markt?"

"Wellicht vraagt u zich af of het nog mogelijk is om vastgoed te financieren in de actuele markt. U heeft ambitieuze doelen voor uw bedrijf en een solide vastgoedfinanciering is essentieel om deze doelen te verwezenlijken. Echter, met stijgende rentes, strengere regelgeving en voorzichtige banken lijkt het verkrijgen van vastgoedfinanciering een uitdaging."

"Gelukkig bestaan er wel degelijk oplossingen. Het vergt een omvangrijk netwerk en diepgaande kennis van de sector om tot een oplossing te komen. Onze vastgoedexperts zijn goed ingevoerd in de markt en begrijpen wat geldverstrekkers nodig hebben om financieringsaanvragen te laten slagen. Bovendien delen we via ons netwerk waardevolle kennis over panden, taxateurs, makelaars en verzekeraars."

"Wat betreft financiering werken we nauw samen met vooraanstaande (groot)banken zoals ING, ABN AMRO en Rabobank. Naast deze banken kunnen ook kleinere banken en alternatieve financieringsvormen zoals crowdfunding uitstekende opties zijn.