HomeErkend Financieel Adviseur

Erkend Financieel Adviseur

Waarom zou je kiezen voor een Erkend Financieel Adviseur via Vastiva, met als bijzonderheid dat Guido van Maaren, founder van Vastiva, al sinds 2001 een Erkend Financieel Adviseur is?

Hier zijn negen redenen:

  1. Gespecialiseerd in de financiering en betaalbaarheid van je woning: Guido van Maaren, oprichter van Vastiva en Erkend Financieel Adviseur sinds 2001, helpt jou met het financieren van je nieuwe huis. Zijn specialisatie in hypotheken en uitgebreide kennis van wet- en regelgeving zorgen ervoor dat je de best mogelijke financieringsmogelijkheden verkent.

  2. Kijkt verder dan je hypotheek: Met de ervaring van Guido van Maaren weet je dat je ondersteund wordt in elke levensfase, of het nu gaat om het oversluiten van je hypotheek of aanpassingen bij een inkomensverandering.

  3. Bewezen deskundig en altijd up-to-date: Als Erkend Financieel Adviseur sinds 2001 voldoet Guido van Maaren aan strenge regels, heeft de vereiste diploma's en blijft zich continu bijscholen om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

  4. Integer en persoonlijk financieel advies: Bij Vastiva draait het om jouw wensen en belangen, en Guido van Maaren zorgt voor advies dat hierop aansluit, met focus op het vinden van de beste oplossing voor jou.

  5. Creëert overzicht in je financiële mogelijkheden: Guido van Maaren brengt jouw financiële situatie in kaart, biedt overzicht en inzicht en helpt je bij het nemen van de juiste financiële beslissingen.

  6. Eerlijk over kosten: Voordat je start, geeft Guido van Maaren duidelijkheid over de kosten. Een eerste gesprek is doorgaans kosteloos en verplicht je tot niets.

  7. Je weet precies wat je kunt verwachten: Voordat het adviesproces begint, ontvang je van Guido van Maaren een Dienstverleningsdocument waarin helder staat wat je kunt verwachten.

  8. Vinger aan de pols: Jouw situatie, wensen en voorkeuren veranderen in de tijd. Guido van Maaren adviseert en helpt je bij het bijsturen van je financiële planning, altijd aangepast op jouw behoeften.

  9. Houdt zich aan de beroepscode voor Erkend Financieel Adviseurs: Als Erkend Financieel Adviseur sinds 2001 volgt Guido van Maaren een beroepscode, wat betekent dat altijd juiste en volledige informatie wordt gegeven en dat jouw gegevens vertrouwelijk worden behandeld.