HomeErkend Financieel Adviseur

Erkend Financieel Adviseur

Waarom zou je kiezen voor een Erkend Financieel Adviseur via Vastiva, met als bijzonderheid dat Guido van Maaren, founder van Vastiva, al sinds 2001 een Erkend Financieel Adviseur is?

Erkend Financieel Adviseur (SEH)

Erkend Financieel Adviseur (SEH) is een titel die wordt toegekend aan financieel adviseurs die voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakbekwaamheid. Om deze titel te verkrijgen, moeten adviseurs de opleiding erkend financieel adviseur succesvol afronden en slagen voor het bijbehorende examen. Daarnaast kunnen zij ervoor kiezen om de e-learning adviseur duurzaam wonen te volgen om hun kennis over duurzame financiële producten te vergroten. Als hypothecair krediet en hypotheekadviseurs moeten zij beschikken over geldige wettelijke diploma’s en regelmatig assessment afleggen om hun vaardigheden op peil te houden. De titel SEH is voor zelfstandig werkende adviseurs hypothecair krediet en erkend hypotheekadviseurs van belang om hun financieel plan op een hoog niveau te brengen. De stichting erkend hypotheekadviseur (SEH) is opgericht om de wft gedragsregels en richtlijnen voor financieel dienstverleners te ontwikkel.

Financieel adviseurs die het SEH-keurmerk dragen, moeten voldoen aan wettelijke eisen en gedragsregels om de consument te beschermen en een goede dienstverlening te garanderen. Zij moeten regelmatig examens afleggen en deelnemen aan de opleiding erkend hypothecair krediet om hun kennis up-to-date te houden en in te spelen op veranderingen in de markt. Door te voldoen aan de eisen van de SEH, kunnen financieel adviseurs zich onderscheiden van andere financieel dienstverleners en een specialistische rol vervullen in het verstrekken van hypotheek advies.

Erkend Hypotheek Adviseur bij Vastiva

Waarom zou je kiezen voor een Erkend Financieel Adviseur via Vastiva, met als bijzonderheid dat Guido van Maaren, founder van Vastiva, al sinds 2001 een Erkend Financieel Adviseur is?

Hier zijn negen redenen:

Gespecialiseerd in de financiering en betaalbaarheid van je woning: Guido van Maaren, oprichter van Vastiva en Erkend Financieel Adviseur sinds 2001, helpt jou met het financieren van je nieuwe huis. Zijn specialisatie in hypotheken en uitgebreide kennis van wet- en regelgeving zorgen ervoor dat je de best mogelijke financieringsmogelijkheden verkent.

Kijkt verder dan je hypotheek: Met de ervaring van Guido van Maaren weet je dat je ondersteund wordt in elke levensfase, of het nu gaat om het oversluiten van je hypotheek of aanpassingen bij een inkomensverandering.

Bewezen deskundig en altijd up-to-date: Als Erkend Financieel Adviseur sinds 2001 voldoet Guido van Maaren aan strenge regels, heeft de vereiste diploma's en blijft zich continu bijscholen om altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

Integer en persoonlijk financieel advies: Bij Vastiva draait het om jouw wensen en belangen, en Guido van Maaren zorgt voor advies dat hierop aansluit, met focus op het vinden van de beste oplossing voor jou.

Creëert overzicht in je financiële mogelijkheden: Guido van Maaren brengt jouw financiële situatie in kaart, biedt overzicht en inzicht en helpt je bij het nemen van de juiste financiële beslissingen.

Eerlijk over kosten: Voordat je start, geeft Guido van Maaren duidelijkheid over de kosten. Een eerste gesprek is doorgaans kosteloos en verplicht je tot niets.

Je weet precies wat je kunt verwachten: Voordat het adviesproces begint, ontvang je van Guido van Maaren een Dienstverleningsdocument waarin helder staat wat je kunt verwachten.

Vinger aan de pols: Jouw situatie, wensen en voorkeuren veranderen in de tijd. Guido van Maaren adviseert en helpt je bij het bijsturen van je financiële planning, altijd aangepast op jouw behoeften.

Houdt zich aan de beroepscode voor Erkend Financieel Adviseurs: Als Erkend Financieel Adviseur sinds 2001 volgt Guido van Maaren een beroepscode, wat betekent dat altijd juiste en volledige informatie wordt gegeven en dat jouw gegevens vertrouwelijk worden behandeld.

Hypotheekadvies voor Particulieren en Zakelijke Hypotheken

Hypotheekadvies voor particulieren en zakelijke hypotheken is van groot belang voor het financiële welzijn van klanten. Het is essentieel om een specialist in te schakelen die beschikt over de benodigde kennis en ervaring in het vakgebied. Bij het kiezen van een adviseur is het raadzaam om te kijken naar het keurmerk dat wordt uitgegeven aan adviseurs met een wft-diploma. Deze specialisten hebben bewezen vakbekwaamheid en bieden integraal advies op het gebied van hypotheken. Voordat een adviseur advies mag geven, dient hij of zij deel te nemen aan een erkende opleiding en een register te behalen. Hierbij worden adviesvaardigheden, fiscale kennis en kennis over arbeidsongeschiktheid en werkloosheid ontwikkeld.

Particulieren en zakelijke klanten kunnen bij onze organisatie terecht voor advies over hun financiële positie en het budgetteren van hun inkomen. Door contact op te nemen met onze adviseurs, kunnen klanten een werkgeversverklaring overleggen en een akkoordverklaring tekenen voor deelname aan het adviestraject. Op advieskeuze.nl zijn verschillende aanbieders te vinden die hypotheekadvies inbegrepen hebben bij hun diensten. Het is belangrijk om de beste financiële advies te krijgen die past bij de specifieke situatie van de klant.

Hypotheek afsluiten bij Vastiva

Als je overweegt een hypotheek af te sluiten bij Vastiva, ben je verzekerd van deskundigheid en integriteit. Onze adviseurs zijn erkend en hebben alle nodige opleidingen gevolgd in de financiële sector. Zij zijn geëxamineerd om hun vakbekwaamheid aan te tonen en hebben het keurmerk ontvangen dat wordt uitgegeven aan adviseurs die voldoen aan de gestelde ervaringseisen.  neem contact met ons op 

Je kunt contact opnemen met Vastiva via e-mail of WhatsApp of met ons contactformulier.