HomeEnergielabel aanvragen

Energielabel aanvragen

Ga je jouw beleggingspand of woning verkopen of verhuren? Dan is het tijd om een energielabel aan te vragen.

 

Bij Vastiva maken we het proces gemakkelijk voor je. In slechts enkele eenvoudige stappen kun je achterhalen wat het energielabel van jouw beleggingspand of woning is. Om je op weg te helpen, hebben we alvast een voorlopig energielabel vastgesteld op basis van openbare gegevens. Jij kunt deze gegevens eenvoudig zelf aanvullen en daarmee jouw definitieve energielabel vaststellen.

Bespaar tijd en moeite, en krijg snel inzicht in het energielabel van jouw pand. Het aanvragen is simpel, zodat je je kunt concentreren op het verkopen of verhuren van jouw beleggingsobject. Begin vandaag nog met het regelen van jouw energielabel en maak jouw beleggingspand of woning klaar voor de toekomst!

 

Als je jouw beleggingspand of woning gaat verkopen, verhuren, of als je een nieuwbouwwoning in ontvangst neemt, is het energielabel verplicht. Geen zorgen, Vastiva staat voor je klaar om dit verplichte energielabel moeiteloos voor jou aan te vragen met de hulp van onze EPA gecertificeerde makelaar.

Onze deskundige EPA adviseur komt persoonlijk bij jou thuis en regelt het energielabel aanvraagproces met behulp van jouw DigiD. Het enige wat je hoeft te doen, is inloggen en wij nemen alle zorgen uit handen. 

Maar dat is nog niet alles! Als dank voor jouw vertrouwen, ontvang je van ons een gratis advies over energiebesparende maatregelen. Zo kun je niet alleen aan de wettelijke eisen voldoen met het energielabel, maar ook stappen zetten om energie te besparen en duurzamer te wonen.

Laat Vastiva je helpen met het energielabel en geniet van een vlotte, professionele aanpak. Jouw comfort en gemoedsrust zijn onze prioriteit. Beste hier direct jouw energielabel, hoegemakkelijk het kan zijn!