HomeEmigratie- en buitenlands onroerend goed handboeken

Emigratie- en buitenlands onroerend goed handboeken

Ik wil gaan Emigreren?

Handboek Emigreren 

Gratis verzending

Een allesomvattend naslagwerk voor iedereen die overweegt om zich in een ander land te vestigen. Dit juridische, fiscale, financiële en praktische handboek biedt een gedetailleerde gids voor de vestigingsmogelijkheden en voorwaarden in populaire emigratielanden.

 

Het emigratie-handboek

Start van een onderneming in Spanje

Start van een Onderneming in Spanje: Een Complete Gids voor Succesvol Ondernemen

Het starten van een onderneming in Spanje biedt talloze kansen, maar het is essentieel om goed geïnformeerd te zijn over de juridische, fiscale en sociale aspecten die daarbij komen kijken. In dit uitgebreide informatie-handboek behandelen we alles wat u moet weten om uw onderneming in Spanje succesvol van de grond te krijgen.

Starten van een zaak in Spanje

Tweede woning en de Belgische fiscus

Fiscale Aspecten bij Bezit van een Tweede Verblijf in het Buitenland en de Belgische Fiscus

Ontdek hier alles wat u moet weten over de Belgische en internationale belastingen bij de aankoop, bezit, verhuur en verkoop van onroerend goed in het buitenland, met een focus op tweede woningen.

 

 

Tweede verblijf in het buitenland en de Belgische fiscus

Vakwoordenboek Frankrijk onroerend goed

Vakwoordenboek Frankrijk Onroerend Goed: Jouw Sleutel tot Succesvolle Vastgoedcommunicatie

Miscommunicatie kan een grote hindernis zijn bij onroerendgoedtransacties in Frankrijk. Met het Vakwoordenboek Frankrijk Onroerend Goed vermijd je kostbare misverstanden en vergroot je je vertrouwen in vastgoedzaken.

 

Vakwoordenboek Frankrijk, Frans onroerend goed

Vakwoordenboek Italië onroerend goed

Vakwoordenboek Italiaans Onroerend Goed: Essentiële Communicatiegids zonder Verzendkosten bij Vastiva

Betreed de Italiaanse vastgoedmarkt met vertrouwen dankzij het Vakwoordenboek Italiaans Onroerend Goed. Dit onmisbare naslagwerk, met 135 pagina's en ongeveer 2300 termen in zowel Nederlands-Italiaans als Italiaans-Nederlands, is speciaal ontworpen om communicatiebarrières te overbruggen. 

Vakwoordenboek Italië, Italiaans onroerend goed

Vakwoordenboek Spanje onroerend goed

Vakwoordenboek Spaans Onroerend Goed: Essentieel voor Zorgeloze Transacties

Navigeer door de complexiteit van de Spaanse vastgoedmarkt met het onmisbare Vakwoordenboek Spaans Onroerend Goed. Miscommunicatie vormt vaak een barrière bij de aankoop en bouw van onroerend goed in Spanje. 

 

Vakwoordenboek Spanje, Spaans onroerend goed

Verkoop je huis in Frankrijk

Verkoop van een Huis in Frankrijk: Juridische en Fiscale Vraagbaak

Verkoop van een huis in Frankrijk kan een complex proces zijn, met verschillende juridische en fiscale aspecten waar zowel verkopers als kopers rekening mee moeten houden. In deze gids bespreken we de belangrijkste overwegingen en procedures bij de verkoop van onroerend goed in Frankrijk.

 

 

Verkoop je huis in Spanje

Verkoop van een Huis in Spanje: Juridische, Fiscale, Financiële en Praktische Aspecten

De verkoop van een huis in Spanje vereist een grondige kennis van diverse juridische, fiscale, financiële en praktische aspecten. Of u nu een verkoper bent die zijn eigendom wil verkopen of een potentiële koper die op zoek is naar een woning, het is essentieel om goed geïnformeerd te zijn over het verkoopproces. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste aspecten om rekening mee te houden.

Verkoop van een huis in Spanje

Woning kopen Curaçao?

Handboek Curaçao

Gratis verzending

Het Ultieme Handboek voor Wonen en Kopen op Curaçao

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een huis op Curaçao? Dan is het "HANDBOEK WONEN EN KOPEN OP CURAÇAO" een onmisbare gids voor jou! Auteur P.L. Gillissen begeleidt je door het hele proces, vanaf het begin tot aan de afronding van de koop.
 

Boek wonen en kopen op Curacao

Woning kopen in België?

Handboek België

Gratis verzending

Het Ultieme Handboek voor Wonen en Kopen in België

Wil je een huis kopen in België? Dan is het "HANDBOEK WONEN EN KOPEN IN BELGIË" jouw onmisbare gids om mee te starten! Auteur P.L. Gillissen leidt je door het hele proces, van de oriëntatiefase tot het afsluiten van de deal.

Boek wonen en kopen in België

Woning kopen in Duitsland?

Handboek Duitsland

Gratis verzending

Het Ultieme Handboek voor Wonen en Kopen in Duitsland

Ben je van plan een huis te kopen in Duitsland? Dan is het "HANDBOEK WONEN EN KOPEN IN DUITSLAND" een onmisbare gids voor jou! Auteur P.L. Gillissen begeleidt je door het hele proces, vanaf het begin tot aan de afronding van de koop.

Boek wonen en kopen Duitsland

Woning kopen in Frankrijk?

Handboek Frankrijk

Gratis verzending

Het Ultieme Handboek voor Wonen en Kopen in Frankrijk

Ben je van plan een huis te kopen in Frankrijk? Dan is het "HANDBOEK WONEN EN KOPEN IN FRANKRIJK" een onmisbare gids voor jou! Auteur P.L. Gillissen begeleidt je door het hele proces, vanaf het begin tot aan de afronding van de koop.

Boek wonen en kopen in Frankrijk

Woning kopen in Griekenland?

Handboek Griekenland

Gratis verzending

Het Ultieme Handboek voor Wonen en Kopen in Griekenland

Het handboek "WONEN EN KOPEN IN GRIEKENLAND" is een onmisbaar juridisch, fiscaal en financieel naslagwerk voor iedereen die zich in Griekenland wil vestigen of onroerend goed wil (ver)kopen, (ver)huren of (ver)bouwen.

 

Woning kopen in Hongarije?

Handboek Hongarije

Gratis verzending

Het Ultieme Handboek voor Wonen en Kopen in Hongarije

Ben je van plan een huis te kopen in Hongarije? Dan is het "HANDBOEK WONEN EN KOPEN IN HONGARIJE" een onmisbare gids voor jou! Auteur P.L. Gillissen begeleidt je door het hele proces, vanaf het begin tot aan de afronding van de koop.
 

Boek wonen en kopen in Hongarije

Woning kopen in Italië?

Handboek Italië

Gratis verzending

Het Ultieme Handboek voor Wonen en Kopen in Italië

Ben je van plan een huis te kopen in Italië? Dan is het "HANDBOEK WONEN EN KOPEN IN ITALIË" een onmisbare gids voor jou! Auteur P.L. Gillissen begeleidt je door het hele proces, vanaf het begin tot aan de afronding van de koop.

 

Boek wonen en kopen Italië

Woning kopen in Oostenrijk?

Handboek Oostenrijk

Gratis verzending

Het Ultieme Handboek voor Wonen en Kopen in Oostenrijk

Ben je van plan een huis te kopen in Oostenrijk? Dan is het "HANDBOEK WONEN EN KOPEN IN OOSTENRIJK" een onmisbare gids voor jou! Auteur P.L. Gillissen begeleidt je door het hele proces, vanaf het begin tot aan de afronding van de koop.

Wonen en kopen in Oostenrijk

Woning kopen in Portugal?

Handboek Portugal

Gratis verzending

Het Ultieme Handboek voor Wonen en Kopen in Portugal

Ben je van plan een huis te kopen in Portugal? Dan is het "HANDBOEK WONEN EN KOPEN IN PORTUGAL" een onmisbare gids voor jou! Auteur P.L. Gillissen begeleidt je door het hele proces, vanaf het begin tot aan de afronding van de koop.

 

Boek Wonen en kopen in Portugal

Woning kopen in Spanje?

Handboek Spanje 

Boek huis kopen Spanje

Gratis verzending

Wonen en Kopen in Spanje, lees eerst het boek over Spanje.

Ben je van plan een huis te kopen in Spanje? Dan is het "HANDBOEK WONEN EN KOPEN IN SPANJE" een onmisbare gids voor jou! Auteur P.L. Gillissen begeleidt je door het hele proces, vanaf het begin tot aan de afronding van de koop.

Boek wonen en kopen in Spanje

Woning kopen in Tsjechië?

Handboek Tsjechië

Gratis verzending

Het Ultieme Handboek voor Wonen en Kopen in Tsjechië

Ben je van plan een huis te kopen in Tsjechië? Ontdek het "HANDBOEK WONEN EN KOPEN IN TSJECHIË" - jouw onmisbare gids voor het hele proces, vanaf het begin tot aan de afronding van de koop.

Boek wonen en kopen in Tsjechië

Woning kopen in Zuid-Afrika?

Handboek Zuid-Afrika

Gratis verzending

Het Ultieme Handboek voor Wonen en Kopen in Zuid-Afrika

Ben je van plan een huis te kopen in Zuid-Afrika? Ontdek het "HANDBOEK WONEN EN KOPEN IN ZUID-AFRIKA" - jouw onmisbare gids voor het hele proces, vanaf het begin tot aan de afronding van de koop.

boek Wonen en kopen in Zuid-Afrika

Woning kopen in Zweden?

Handboek Zweden

Gratis verzending

Het Ultieme Handboek voor Wonen en Kopen in Zweden

Ben je van plan een huis te kopen in Zweden? Ontdek het "HANDBOEK WONEN EN KOPEN IN ZWEDEN" - jouw onmisbare gids voor het hele proces, vanaf het begin tot aan de afronding van de koop.

boek Wonen en kopen in Zweden