vlag Curacao
HomeCuracao

Curacao

Investeer Slim in Curaçao: Alles Wat Je Moet Weten Over Onroerend Goed Overweeg je een woning in Curaçao te kopen? Het kopen van een huis op Curacao kan een spannend avontuur zijn, of het nu gaat om een vrijstaande woning, een tweede huis of je droomhuis. Bij century 21 Curacao helpen onze makelaars je graag met het vinden van de juiste woning op het eiland. Met een woning op Curacao kun je genieten van de prachtige stranden, zoals Blue Bay en Mambo Beach. Curacao heeft een breed woningaanbod, van koopwoningen tot vakantiewoningen. Onze makelaars dagelijks voor je klaar om persoonlijke hulp te bieden bij het kopen van een woning. Neem contact met ons op via onze website als je interesse hebt in een huis op Curacao. Het kopen van een huis op Curacao is een belangrijke beslissing, waarbij zaken zoals overdrachtsbelasting een rol spelen.

Huis kopen Curaçao

Ontdek de idyllische schoonheid van Curaçao en maak je droom van het kopen van een vakantiewoning werkelijkheid. Wij zijn hier om je te informeren en te begeleiden bij elke stap van het aankoopproces, of het nu gaat om een vakantiehuis, een beleggingspand of een vastgoedinvestering op dit prachtige eiland.

Waarom zou je een huis kopen op Curaçao 

Hier zijn een paar redenen waarom het een verstandige zet kan zijn:

Internationale Belasting - Dubbele Heffing en Hoe Dit te Voorkomen:

Het bezitten van een tweede woning op Curaçao kan tot dubbele belastingheffing leiden, maar laat je hier niet door afschrikken. Er zijn manieren om dit te vermijden, zoals bilaterale belastingovereenkomsten tussen landen. Bijvoorbeeld, Nederland heeft een Belastingregeling voor het Koninkrijk (BRK) met Curaçao, waardoor je als inwoner van Nederland alleen belasting betaalt over je Curaçaose inkomsten. België biedt ook belastingvermindering om dubbele belastingheffing te voorkomen.

Huurinkomsten in Curaçao:

Als je je woning op Curaçao verhuurt, betaal je inkomstenbelasting over je huurinkomsten. Het belastingstelsel kent een fictieve kostenaftrek van 35%, waardoor je belasting betaalt over 65% van de ontvangen huurinkomsten. Het is belangrijk om deze belastingimplicaties zorgvuldig te overwegen bij het investeren in Curaçao.

Bij Vastiva begrijpen we dat vastgoedinvesteringen een belangrijke beslissing zijn, daarom staan onze deskundige adviseurs klaar om je te voorzien van gedetailleerd advies en begeleiding. Investeer slim en geniet van de prachtige kansen die Curaçao te bieden heeft.

Neem vandaag nog contact op onze makelaars van Vastiva en laat je informeren over het aankopen van een woning op Curaçao. Koop je huis op Curaçao en geniet van de ongeëvenaarde schoonheid en levensstijl van dit Caribische paradijs!

Hypotheek voor Curaçao of Bonaire financiert u bij Vastiva.

 

Aanbod in Curacao

Kaminda Seru Waterloo 22
Kaminda Seru Waterloo 22
Willemstad - Curacao
€ 199.000 k.k.
Beleggingspand
  |  6 kamers
Verhuurde kamers en studio's
Verhuurde kamers en studio's
Willemstad - Curacao
€ 1.000.000 k.k.
Beleggingspand
Plantage Jan Thiel
Plantage Jan Thiel
Jan Thiel - Curacao
€ 1.195.310 k.k.
Beleggingspand
Rancho te Jongbloed
Rancho te Jongbloed
Willemstad - Curacao
€ 1.299.250 k.k.
Beleggingspand