HomeCosta Valencia

Costa Valencia

Op zoek naar een vakantiewoning in Valencia? Ontdek de Costa Valencia, ook bekend als de Costa del Azahar ofwel de Oranjebloesemkust. 

Deze betoverende kuststrook strekt zich uit van Castellón de la Plana in het noorden tot Denia in het zuiden, met prachtige stranden en levendige kustplaatsen.

Valencia stad, de bruisende derde stad van Spanje, biedt een perfecte mix van cultuur, architectuur en zonovergoten stranden. De kustplaatsen behouden nog steeds hun authentieke Spaanse charme, terwijl het groene binnenland wordt gesierd door schilderachtige dorpen te midden van weelderige heuvels.

Ontdek de mooiste badplaatsen langs de Costa Valencia, waaronder Sagunto, Port Saplaya, Alboraya, Patacona, Valencia, El Saler, Cullera, Gandia en Oliva. Deze bestemmingen bieden uitgestrekte zandstranden en adembenemende landschappen.

Valencia is uitstekend bereikbaar via het nabijgelegen vliegveld en een goed onderhouden wegennetwerk, waardoor het gemakkelijk te bereiken is vanuit Nederland of België. Bovendien biedt het uitgebreide metronetwerk van Valencia verbindingen naar vele dorpen in de regio.

Ben je op zoek naar een appartement, penthouse, villa of herenhuis in de Costa Valencia? Sta ons team klaar om je te helpen. De regio biedt een breed scala aan woningen, van betaalbare appartementen tot luxe villa's aan het strand. Onze lokale partners kennen de markt als geen ander en kunnen je begeleiden bij elke stap van het aankoopproces.

Bij Vastiva streven we ernaar om investeerders te helpen bij het maximaliseren van hun rendement door samen te werken met betrouwbare lokale makelaars. Of je nu op zoek bent naar een tweede woning, een investeringsmogelijkheid of je droomhuis wilt bouwen, wij zijn er om je te ondersteunen. Vastiva - waar vastgoedkansen tot leven komen!