HomeCosta de Almería

Costa de Almería

Ontdek de schatten van de betoverende Costa Almería met Vastiva! Als een onafhankelijk vastgoedplatform, werken we nauw samen met lokale makelaars die de diepten van de vastgoedmarkt kennen, van nieuwbouwprojecten tot vakantiewoningen. 

Costa de Almería vakantiewoningen aanbod

Speel video

Dankzij deze lokale expertise zijn we in staat om wereldwijd rendement te behalen uit vastgoedinvesteringen in deze prachtige regio van Andalusië.

Costa de Almería strekt zich uit van het pittoreske dorpje Pulpí tot aan de kustplaats San Juan de Los Terreros, de meest noordelijke stad aan de kust van Almería. Wat ooit een toevluchtsoord was voor lokale bewoners, is nu een geliefde bestemming voor zowel binnenlandse als internationale toeristen, dankzij de betoverende stranden en het milde klimaat. Het 18e-eeuwse kasteel van San Juan de los Terreros, een icoon langs de kustlijn, getuigt van de rijke geschiedenis van deze regio.

Een absoluut hoogtepunt is de ontzagwekkende geode van Pulpí, een natuurlijk wonder dat de verbeelding prikkelt. Ontdekt in 1999 door een groep specialisten, herbergt deze grot een schat aan transparante gipskristallen, beschouwd als de best bewaarde ter wereld. De Costa Almería staat niet alleen bekend als de warmste, maar ook als de droogste regio van Spanje, met zwoele zomermaanden en aangename zeewinden die de hitte draaglijk maken.

Voor natuurliefhebbers biedt de regio een spectaculaire onderwaterwereld rond de eilanden Terreros en Negra, die samen het Natuurmonument Isla de Terreros-Isla Negra vormen. Deze eilanden zijn niet alleen broedplaatsen voor verschillende vogelsoorten, maar ook een paradijs voor duikers vanwege de rijke zeebodem.

Met ons uitgebreide netwerk van meer dan 35.000 investeerders, faciliteren we de perfecte match om uw droomvakantiehuis of investeringsmogelijkheid te vinden in de betoverende regio Costa Almería. Of u nu op zoek bent naar een beleggingspand, een tweede huis of een toevluchtsoord aan de Middellandse Zee, Vastiva staat voor u klaar om uw vastgoeddromen te verwezenlijken.