HomeCaribisch NederlandBonaireBonaire

Bonaire

Waarom Bonaire het ideale eiland is voor het kopen en investeren in een tweede huis

Bonaire, het prachtige eiland in de Caribische Zee, staat bekend om zijn adembenemende natuurlijke schoonheid, warme tropische klimaat en ontspannen levensstijl. Maar wist u dat Bonaire ook een uitstekende bestemming is om te investeren in een tweede huis? In deze tekst zullen we enkele redenen verkennen waarom Bonaire de perfecte keuze is voor wie op zoek is naar een tweede huis.

Natuurlijke Schoonheid: Bonaire staat bekend om zijn ongerepte stranden, heldere turquoise wateren en een overvloed aan prachtige koraalriffen. Het eiland biedt een ongeëvenaarde natuurlijke schoonheid die perfect is voor wie op zoek is naar een tweede huis als toevluchtsoord voor ontspanning en avontuur.

Veiligheid en Stabiliteit: Bonaire is een bijzonder veilig en stabiel eiland met een lage criminaliteit. Dit maakt het een geruststellende keuze voor investeerders die op zoek zijn naar een vakantiehuis of tweede huis in een rustige omgeving.

Vriendelijke Lokale Gemeenschap: De lokale bevolking op Bonaire staat bekend om haar gastvrijheid en vriendelijkheid. Als investeerder zult u zich snel welkom voelen in deze hechte gemeenschap.

Gunstige Belastingregelingen: Bonaire biedt gunstige belastingvoordelen voor investeerders, waardoor het aantrekkelijk is voor diegenen die een tweede huis willen kopen. Er zijn mogelijkheden om te profiteren van belastingvrije voordelen.

Authentiek eiland en kwaliteitstoerisme: Bonaire is een populaire bestemming voor duik- en snorkelliefhebbers, maar biedt ook veel andere activiteiten zoals wind- en kitesurfen. Met slechts 20.000 inwoners is het eiland rustig en vrij van massatoerisme, met voornamelijk luxe resorts, beach clubs en prachtige villa's. Het is het meest authentieke land van de ABC eilanden, met een ontspannen en vriendelijke sfeer die investeerders aantrekt.

Stabiele omgeving en overheidsbeleid: Als onderdeel van Nederland geniet Bonaire van een stabiele bestuurlijke omgeving en een progressief economisch beleid. De overheid investeert jaarlijks miljoenen in infrastructuur en voorzieningen, wat bijdraagt aan de groei van het toerisme en de economie op het eiland.

Gunstig belastingklimaat: Bonaire kent gunstige belastingregelingen voor investeerders, waaronder vrijstellingen voor inkomstenbelasting op vermogenswinst en huurinkomsten, evenals een investeringsvrijstelling voor nieuw vastgoed. Het eiland valt buiten de orkaanzone en heeft dus geen last van orkanen en tornado's, wat het een veilige investeringskeuze maakt.

Al met al biedt Bonaire een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid, veiligheid, vriendelijke gemeenschap, gunstige belastingregelingen en stabiliteit, waardoor het een ideale bestemming is voor het kopen en investeren in een tweede huis.

Aanbod in Bonaire

Kaya la Palma 66
Kaya la Palma 66
Bonaire - Caribisch Nederland
$ 795.000 stille verkoop
Beleggingspand
  |  4 kamers