HomeBuitenland makelaars

Buitenland makelaars

Buitenlandse makelaars zijn gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen in zowel binnen- als buitenland. Als je op zoek bent naar een makelaar om een huis te kopen of je huis te verkopen, bekijk dan ons woningaanbod in Frankrijk, Portugal, en de Costa Blanca en Costa Cálida.

Onze makelaars zijn specialisten op het gebied van internationale vastgoed en kennen de wet- en regelgeving in de verschillende landen. Met een actieve filter kun je eenvoudig appartementen, villa's, boerderijen en exclusieve vakantiehuizen vinden.

Naast het kopen en verkopen van huizen, bieden wij ook taxaties aan en helpen wij bij de verhuur van vakantiewoningen. Als je op zoek bent naar je droomhuis, neem dan contact op met Adriaan Smit en zijn team van Nederlandstalige makelaars.

Wat maakt Vastiva uniek?

  1. Internationaal Netwerk: Met onze uitgebreide samenwerkingen hebben wij toegang tot een wereldwijd netwerk van betrouwbare vastgoedpartners. Of je nu droomt van een exotische villa, een stadsappartement, of een idyllisch buitenverblijf, wij hebben het voor je.

  2. Diversiteit in Aanbod: Vastiva begrijpt dat de wereld van vastgoed divers is. Daarom bieden wij een breed scala aan eigendommen, van luxe tot betaalbaar, om aan elke behoefte en smaak te voldoen. Ontdek unieke panden die perfect passen bij jouw wensen.

  3. Gebruiksvriendelijk Platform: Ons platform is ontworpen met jou in gedachten. Met intuïtieve zoekfilters en gedetailleerde informatie per eigendom, maakt Vastiva het eenvoudig voor jou om jouw ideale vastgoed te vinden.

  4. Deskundige Ondersteuning: Ons team van ervaren buitenland makelaars staat klaar om je te begeleiden in het gehele aankoopproces. Van het eerste contact tot aan de sleuteloverdracht, wij zorgen ervoor dat jouw vastgoedreis soepel verloopt

Meer dan 100 Buitenland Makelaars aangesloten bij Vastiva

Meer dan 100 buitenlandse makelaars zijn aangesloten bij Vastiva, dé binnen- en buitenlandse makelaar. Op onze website kun je het woningaanbod van internationale makelaars bekijken en zoeken naar een makelaar in het buitenland voor de aankoop, verkoop of verhuur van jouw onroerend goed. Met meer dan 100 kantoren over de hele wereld zijn wij het juiste adres voor het vinden van een huis in het buitenland of een vakantiehuis. Onze Nederlandse makelaars staan klaar om jou te ondersteunen bij de emigratie naar het buitenland en om potentiële kopers te vinden, ook in stille verkoop. Met een actieve filter kun je snel en gemakkelijk zoeken naar woningen en appartementen aan de Costa Blanca en andere populaire bestemmingen. Wij staan graag tot je dienst met onze wereldwijde dienstverlening en service.

Buitenland makelaars, Nederlandstalig

Zoek je een makelaar gespecialiseerd in binnen- en buitenland? Dan ben je bij dé binnen- en buitenlandse makelaar aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring zijn wij graag van dienst bij het kopen, verkopen, verhuren en beheren van villa's, appartementen en vakantiehuizen in binnen- en buitenland. Wij helpen je bij het vinden van properties in landen zoals België, Italië en Costa Cálida. Onze internationale makelaardij heeft kennis en ervaring in de aankoop en verkoop van huizen voor expats en investeerders. Als je op zoek bent naar een vakantiehuis om te kopen of je huis te verkopen, kunnen wij je bijstaan met onze diensten.

Wij zijn er voor zowel kopers als verkopers, en streven ernaar om aan al jouw wensen en behoeften te voldoen. Met onze expertise in het kopen en verkopen van huizen, zorgen wij voor een vlotte en succesvolle aanschaf of verkoop van jouw properties. Of je nu een huis in de Dordogne wilt kopen of je villa in Sarl wilt verhuren, wij staan klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw investering.

Waar wacht je nog op? Ontdek de wereld van mogelijkheden met Vastiva! Blader door ons uitgebreide aanbod van internationale vastgoedopties en vind het huis van je dromen, waar ter wereld dat ook mag zijn.

Investeer in jouw toekomst met Vastiva - de ultieme buitenlandse makelaar die jou verbindt met grenzeloos vastgoed!

Kijk voor een overzicht van makelaars op www.vastiva.nl/makelaars.