Home Buitenland Boutique Hotels

Kenmerken hotel / horeca Boutique Hotels

Vraagprijs
€ 3.900.000 k.k.
Soort beleggingspanden
Hotel / Horeca
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
Per direct
Aantal kamers
75
Vastiva B.V. vraagt een courtage van 1,5% (ex. BTW) aan de koper.
Guido  van Maaren

Guido van Maaren
owner platform

Omschrijving hotel / horeca te koop in Kaapstad

Boutique Hotels

Bij Vastiva zijn we verheugd om je drie exclusieve high-end boutique hotels aan te bieden in het prachtige Zuid-Afrika. Deze unieke hotels, gelegen op adembenemende locaties, bieden in totaal 75 luxe kamers en hebben het afgelopen jaar een indrukwekkende omzet van meer dan een half miljoen euro behaald.

Onze hotels zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de verwachtingen van de meest veeleisende reizigers en investeerders. Elk hotel is doordrenkt van charme en karakter, en biedt een buitengewone ervaring voor gasten die op zoek zijn naar een onvergetelijk verblijf.

De ultieme combinatie van stijlvol design, uitstekende voorzieningen en een ongeëvenaarde service zorgt ervoor dat gasten keer op keer terugkeren naar deze prachtige hotels. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe investeringsmogelijkheid of gewoon wilt genieten van het hoogste niveau van gastvrijheid, onze high-end boutique hotels in Zuid-Afrika bieden beide mogelijkheden.

De 75 kamers zijn elegant ingericht en bieden comfort en luxe in elke hoek. Met faciliteiten die variëren van ruime suites tot weelderige standaardkamers, is er voor elk type reiziger een perfecte accommodatie beschikbaar.

De indrukwekkende omzet van ruim een half miljoen euro van vorig jaar benadrukt de sterke positie van deze hotels op de markt. Als investeerder kun je profiteren van dit bewezen trackrecord en meegenieten van het succes van deze gevestigde horecabedrijven.

Of je nu de schoonheid van Zuid-Afrika wilt ontdekken terwijl je geniet van een luxueus verblijf, of je ziet potentieel in een bloeiende horeca-investering, deze high-end boutique hotels bieden een buitengewone kans die je niet mag missen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over deze prachtige hotels en hoe je kunt profiteren van deze unieke investeringsmogelijkheid. Bij Vastiva streven we ernaar om jouw dromen en doelen te verwezenlijken, of het nu gaat om een onvergetelijke reiservaring of een slimme zakelijke beslissing. Jouw Zuid-Afrikaanse avontuur begint hier bij Vastiva.

 

Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Kaapstad

Boutique Hotels
Boutique Hotels
Kaapstad - Zuid-Afrika
€ 3.900.000 k.k.
Hotel / Horeca
  |  75 kamers