Home Buitenland Kantoren in Aljada Project met Rijke Voorzieningen in Sharjah

Kenmerken beleggingspand Kantoren in Aljada Project met Rijke Voorzieningen in Sharjah

Vraagprijs
Dh 806.000
Soort beleggingspanden
Beleggingspand
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Slaapkamers
2
Badkamers
2
Perceeloppervlakte
138000 m2
Woonoppervlakte
160 m2
Xander van Maaren

Xander van Maaren
Real Estate Agent

Omschrijving beleggingspand te koop in Sharjah

Kantoren in Aljada Project met Rijke Voorzieningen in Sharjah

Kantoren met Huurgarantie in het Centrum van Sharjah

Aljada is een megaproject in Sharjah. Het heeft een perceel van 2,2 miljoen m². Het project biedt rijke voorzieningen om te voldoen aan de hedendaagse en dynamische behoeften van mensen en bedrijven. Aljada biedt secties voor wonen, werken, leren, winkelen, dineren, rusten en spelen. Het project mengt de verwachtingen van zowel toekomstige generaties als die van vandaag.

Het Aljada project is een grote ontwikkeling voor Sharjah. Het trekt kopers van over de hele wereld naar de Emiraten. Het heeft een groot perceel en een centrale locatie die zorgt voor een gelukkige en gezonde sfeer.

Het project ligt in het nieuwe handelscentrum in Sharjah, dat een levendige economie in het Midden-Oosten heeft. Deze strategische locatie biedt directe toegang tot Dubai, Sharjah Center en de Noordelijke Emiraten. Aljida biedt ook gemakkelijke toegang tot een hoofdweg en Sheikh Mohammed bin Zayed Road.

De commercieel te koop in Sharjah liggen in een centraal gebied. Belangrijke locaties zoals Universiteitsstad, Sharjah Internationale Luchthaven Vrije Zone en City Centre Al Zahia Mall liggen op slechts 10 minuten rijden: Het project ligt ook op 20 minuten rijden van Sharjah Internationaal Luchthaven en Dubai Internationaal Luchthaven.

Het innovatieve businesscentrum biedt een chique architectuur voor inspirerende werkruimten. Het project is het eerste zakencentrum na de pandemie. De kantoren zijn ideaal om dynamisch zaken te doen in alle VAE, inclusief Dubai en de Perzische Golf.

Tegenwoordig streven innovatieve bedrijven ernaar om hun kantoren te voorzien van hoogwaardige technologieen, moderne ontwerpen en gezondheidscentra. Daarom omvat dit project sociale voorzieningen, clubs, fitnesscentra en food courts om aan alle behoeften van hun werknemers te voldoen. De kantoren hebben ook een 5G-internetinfrastructuur, terwijl de gemeenschappelijke ruimten gratis WI-FI hebben. De dakterrassen zijn geschikt voor organisaties.

Voor een aanbetaling van 10% biedt het project afbetalingsopties. Je kunt een investering op afbetaling doen door 50% te betalen bij de overdracht van de eigendomsakte, en genieten van de huurinkomstengarantie van 10 jaar.

SHJ-00001
Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Sharjah