Home Buitenland Hotel vijf sterren Verenigde Arabische Emiraten

Kenmerken hotel / horeca Hotel vijf sterren Verenigde Arabische Emiraten

Vraagprijs
op aanvraag
Soort beleggingspanden
Hotel / Horeca
Aangeboden sinds
Ouder dan 2 maanden
Beschikbaarheid
Per direct
Aantal kamers
100
Guido  van Maaren

Guido van Maaren
owner platform

Omschrijving hotel / horeca te koop in Dubai

Hotel vijf sterren Verenigde Arabische Emiraten

Welkom bij Vastiva, waar we jou een ongeëvenaarde kans bieden om een exclusief 5-sterrenhotel te verwerven in het bruisende hart van Dubai. Dit is jouw kans om een stukje luxe te bezitten dat de horizon van de stad siert.

Stel je voor: een 5-sterrenhotel met meer dan 100 prachtig ontworpen kamers, een wereld van verfijnde restaurants, levendige bars en een exclusieve club die gasten samenbrengt in een sfeer van elegantie. Maar dat is nog niet alles - onze spa, fitness- en wellnessfaciliteiten zijn ontworpen om de zintuigen te prikkelen en een ongeëvenaarde ervaring van ontspanning en heropleving te bieden. En vergeet niet ons weelderige zwembad, een oase van rust en plezier te midden van de stadsdrukte.

Deze opwindende kans wordt gepresenteerd met een vraagprijs voor overname die op aanvraag beschikbaar is. Het is een investering die verder reikt dan de norm, en wij bij Vastiva staan klaar om je te begeleiden bij elke stap van dit opmerkelijke proces.

Het bezitten van een prestigieus 5-sterrenhotel in Dubai is niet alleen een zakelijke onderneming, maar een statement van elegantie en raffinement. Als jouw interesse gewekt is en je wilt meer te weten komen over deze exclusieve mogelijkheid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden in de richting van deze unieke en lonende investering.

Volledige omschrijving

Vergelijkbaar aanbod in Dubai